(SIDE2:) Shanell Mouland (36) rørte en hel verden med sin historie om en flytur sammen med datteren Kate (3).

LES MER: Kjære «pappa» i sete 16C

I et blogginnlegg takket 36-åringen en ukjent medpassasjer for hans tålmodighet og vennlighet han viste overfor hennes autistiske datter Kate:

«Kjære «pappa» i sete 16C,

Jeg vet ikke hva du heter, men Kate kalte deg «pappa» under hele flyturen forrige uke og du korrigerte henne aldri. Faktisk så virket det som du ikke en gang tenkte over å fortelle henne at hun forvekslet deg med sin ordentlige pappa. Men istedet for å virke dømmende og frekk ble du istedet en stor trygghet for henne. Tro meg, hvis hun kaller deg for «pappa» så synes hun at du er allright!» skrev moren på bloggen Goteamkate.com.

Omsorgsfull forretningsmann

Istedet for å ignorere Kate som har autisme begynte den ukjente mannen istedet å snakke og leke med 3-åringen, og nå er den vennlige flypassasjeren avslørt.

«Pappaen» er forretningsmannen Erik Kunkel fra New Jersey, skriver Daily Mail. Han forteller at han fikk vite om blogginnlegget via en slektning på Facebook og Kunkel skal ha blitt svært overrasket da han skjønte at det var han moren hadde skrevet om.

- Jeg reiser en del i forbindelse med jobb og Kate er den meste veloppdragne barnet jeg har sittet ved siden av, forteller Kunkel i et intervju.

- Shanelle er også en fantastisk mor. Hun unnskyldte seg aldri på grunn av Kate, og ikke skulle hun ha gjort det heller, men hun var veldig oppmerksom på henne på en positiv måte.

- Takk

«Du kunne ha vist at du var ukomfortabel. Du kunne ha ignorert henne. Du kunne ha gitt meg det «smilet» som sier «Vær så snill og få kontroll over barnet ditt». Men du gjorde ingen av delene. I stedet oppmuntret du Kate til å snakke mer og du begynte å stille henne spørsmål om skilpadder. Hun kunne egentlig aldri svare ordentlig på spørsmålene dine, men likevel var hun så oppslukt i deg at hun fortsatte å ha øyekontakt og var interessert i det du spurte henne om. Jeg så på dere og jeg smilte. Jeg spurte deg om jeg skulle få henne til å slutte, men det ville du ikke», skrev Shanelle Mouland i blogginnlegget.

«Så igjen, takk. Takk for at du ikke fikk meg til å si de forferdelige, vonde unnskyldningene jeg må bruke så altfor ofte når vi er ute blant andre mennesker. Takk for at du underholdt Kate som bidro til at hun har hatt den mest underholdende flyturen sin noensinne. Og takk for at du ikke brydde deg om å lese aviser, men i stedet lekte med skilpadder med den lille jenta vår.», fortsatte moren på GoTeamKate.com. Via nettsiden ønsker hun og familien å opplyse andre om å leve med et barn med autisme.