Gå til sidens hovedinnhold

Avslørte J.Los graviditet

Den velkjente TV-vertinnen Diane Sawyer visste ikke at mikrofonen var på.

(SIDE2): Vertinnen i det amerikanske frokostprogrammet «Good Morning America» forsøkte å gratulere Jennifer Lopez, men mikrofonen plukket opp gratulasjonen melder Splash News.

Mange rykter
Lopez nekter fortsatt å kommentere graviditetsryktene, som stadig når nye høyder. J.Lo er nå ute på turné med ektemannen Marc Anthony, og da toppen blåste opp under en konsert forrige uke nådde ryktene ekstreme dimensjoner.

Under den flagrende toppen kunne man nemlig helt tydelig se en bulk på magen. Og mange har spekulert i divaens plutselige trang til å gå med store, flagrende topper.

Mange medier rapporterte at Jennifer endelig skulle avsløre at hun og Marc venter barn under konserten i helgen, men det skjedde ikke.

Les saken her:J.Lo taus om graviditet

- Skal ikke spørre
Tirsdag morgen hadde Jennifer konsert på det populære frokostshowet midt i New Yorks Times Square, og før hun skulle opptre sa Sawyer angivelig til henne:

- Ok, ok, jeg vet at alle spør deg og at du har veldig lite privatliv, noe jeg virkelig forstår, så jeg spør deg bare «hvordan har du det».

En glødende Lopez skal ha svart:

- Jeg har det kjempebra, takk skal du ha. Dette er en veldig, veldig, veldig lykkelig tid i livet mitt. Alt er fantastisk, vi har albumet ute, vi har turneen, og alt annet er helt fantastisk.

- Tusen takk
Så spurte Sawyer om hun kunne gi henne en klem fordi hun var så glad på hennes vegne, og mens de klemte skal hun ha hvisket «gratulerer».

Jennifer skal ha svart «tusen, tusen takk».

I tillegg sier ryktene at Marc Anthonys eks-kone, tidligere Miss Universe Dayanara Torres, har avslørt til spansktalende media at Jennier Lopes er gravid.

- Jeg regner med de kommer til å bli veldig lykkelige, skal fruen ha sagt.

Så, der har du det.

Reklame

Kurs: Dette må du vite om bobler