(SIDE2): Frontfiguren i Eagles Of Death Metal, Jesse Hughes, synes Axl Rose og Guns 'N' Roses har mistet evnen til å rocke, melder NME.

Hughes og hans band varmet i 2006 opp for Guns 'N' Roses, og ble sparket fra turnéen av Axl da GNR-fansen reagerte svært negativt på Eagles Of Death Metals' musikk.

- Vi gjorde en feil
- Da vi møtte opp var det 5000 fans der, og ikke en av dem var født da «Appetite For Destruction» kom ut. Jeg husker at jeg sa til manageren min at vi hadde gjort en feil. Evnen til å rocke gikk tydeligvis til Velvet Revolver og Slash, sier Hughes.

Hughes er altså tydeligvis fortsatt irritert etter at Axl uten forvarsel sparket Eagles Of Death Metal ut av turnéen fra scenekanten.

- De er The Pigeons Of Shit Metal, sa Rose triumferende den gang, etter å ha skjønt hvor lite populære oppvarmingsbandet var blant hans egne fans.

- Axl er faen meg gal. Han så oss ikke spille en gang, uttalte Hughes til NME i kjølvannet av episoden.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Axl hater Dave Grohl
Hughes tror årsakene til Axls utrolige utbrudd stikker dypere enn det rent musikalske. Dave Grohl (kjent fra Nirvana og Foo Fighters) er en god venn av Hughes, noe Axl Rose definitivt ikke er.

- Jeg tror virkelig det har noe med det å gjøre. Axl klandrer Dave og Nirvana for å ha ødelagt Guns 'N' Roses' karriere, og så må vi ikke glemme den berømte krangelen på MTV Music Awards i 1992 da Dave ropte «Hei Axl!» fra scenen etter at Nirvana hadde spilt, sier han.