(SIDE2): Aylar Lie (27) skal ha fått seg ny kjæreste ifølge Facebook, der hun søndag endret sin sivilstatus fra «singel» til «i et forhold».

Statusoppdateringen har ifølge TV 2 Underholdning skapt mange reaksjoner og gratulasjonsmeldingene har strømmet på.

- Tusen takk folkens! Jeg er så lykkelig, skriver hun på profilen.

Nå viser det seg at det hele bare er tull.

27-åringens manager, David Eriksen, avkrefter at Lie har fått seg kjæreste.

- Noen har hacket seg inn på profilen hennes, og den er nå justert tilbake til den standen den skal være i. Mer enn det vet jeg ikke, forteller han til Dagbladet .

- Aylar og Petter sov ikke sammen
Det var tidligere i år det ble kjent at Aylar og hennes kjæreste gjennom fire år, legen Ozan Øzerk gikk hver til sitt.

Nylig ble skjønnheten koblet til «Skal vi danse» –vinneren Alte Pettersen, men både Aylar og Pettersen avkreftet romanseryktene.

Pettersen er derimot ikke eneste kjendis Aylar har blitt koblet med. Ukebladet Se og Hør skrev tidligere i år at hun og skistjernen Petter Northug hadde en romanse pågående. Northugs pressetalsmann Otto Ulseth gikk etter artikkelen i Se og Hør ut og sa at de to ikke har sovet sammen en natt.

- At de sov sammen nesten hver natt i Las Vegas, er feil. De sov ikke sammen en natt. Påstanden om at de ofte er sammen om kveldene. Det er feil. De har vært i samme rom fem ganger. Han var ikke i Oslo på samling, han var i Drammen. Og han var ikke i Oslo og spilte poker med Aylar om kveldene da han var i Oslo på samling. De skriver at Petter vil ha en kjæreste som spiller poker. Det er feil, og ikke et krav fra Northug, sa Ullseth til VG.

- Jeg hengte meg selv
Aylar Lie fikk mye oppmerksomhet da hun i 2004 ble diskvalifisert fra Frøken Norge-finalen etter at det ble kjent at hun hadde spilt i pornofilmer.

I tiden etter denne avsløringen gjorde skjønnheten seg kjent som lettkledt glamourmodell,l og Aylar høstet mye medieoppmerksomhet for sine mange mer eller mindre gjennomtenkte stunts.

De siste årene har det imidlertid vært relativt stille og rolig rundt Aylar, men i TV 3-programmet «Det blir bedre» tok hun nylig igjen bladet fra munnen og fortalte om sin noe vanskelige oppvekst og hvorfor hun spilte i voksenfilmer og tydde til rusmidler.