(SIDE2): Oslo er en liten by, og når 730.no treffer en ekstra fornøyd Aylar Lie i Frognerparken, med en like smørblid Amada (Aylars «Aylar-hund»), er det tilfeldig.

Hun pleide å være i media hver uke, men har nesten gått under jorden.

Toppkarakterer
Skolen er hullet i bakken hvor 25-åringen har gjemt seg, noe som er relatert til hennes store Colgate-smil denne brukbare maidagen.

Den spinkle piken i enkel sommerkjole og dyre sko er ikke bare happy for at semesteret er over; Puggingen hjemme og på lesesalen endte med lønn for strevet.

- Jeg har hatt tre eksamener og fikk to 6-ere og en 5-er!

- Se, jeg er ikke bare vakker, jeg er også ganske smart, sier Aylar og ler for å dekke over at hun bryter janteloven ved å lyde selvgod.

- Det er jo en del som ikke trodde jeg skulle få bra karakterer, så det er deilig å skuffe folk som undervurderer meg... Men vennligst ikke bruk dette som sitater.

Vi mumler «tja» og smiler, mens vi bøyer oss ned og koser med hennes chihuahua og spør hva som er planene for sommeren.

- Jeg skal feriere med kjæresten min og jobbe med et prosjekt som jeg ikke kan røpe nå, forteller Aylar og lar seg ikke friste av påfølgende oppfølgingsspørsmål.

Rekord på YouTube
Noe som tidligere har blitt annonsert er rollen som en sigøynerjente i den kommende filmen «Yohan», som også har med Alexander Rybak og Dennis Storhøi.

Utenom skolebenken til Bjørknes privatgymnas på Frogner i Oslo, hvor eks-glamourmodellen skal fullføre artium på rekordtid, har hun hatt hovedrollen i fire videoer til svenske Basshunter.

«Now You're Gone», hvor hun spiller en pike med kjærlighetssorg, har blitt avspilt 50 millioner ganger på britiske YouTube, som kvalifiserte til 2008s mest sette.

LES OGSÅ: Aylar forteller om sitt nye liv til 730.no.