(SIDE2): Aylar Lie trakk seg fra samarbeidet med Aller forlag tidligere i år. Ifølge den tidligere glamaourmodellen ønsket forlaget en annen bok enn hun ville skrive.

Nå kommer boken likevel.

- Den er ferdig trykket på onsdag, og vil være i bokhandlene i løpet av uka. Vi har en forlagsavtale med henne, og hevder vår rett til å utgi boka, sier forlagssjef Einar Røhnebæk i Aller Forlag til Side2.

Skriver om kjendissex
Han opplyser at Aylar er kjent med at boka utgis, men vil ikke si hvordan hun reagerer på at forlaget går mot hennes vilje.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Førsteopplaget er på 5.000 eksemplarer, og allerede er litt under ett tusen bøker forhåndssolgt.

Fredag lakk noen utsnitt av boka ut i Se og Hør Weekend, som for øvrig er en del av bokutgiveren Aller. I utdraget skriver Aylar om et seksuelt forhold hun hadde til en TV-kjendis. Mannen var i et annet forhold da han serverte Aylar champagne og frossenpizza - før han hadde sex med henne i dusjen.

I utdraget skriver Aylar blant annet at hun følte seg utnyttet.

LES SAKEN:- Følte seg lurt

Ingen store bomber
Ifølge Røhnebæk blir ikke denne TV-kjendisen navngitt i boka, men han vil ikke svare på om andre kjendiser navngis eller om det er flere pikante avsløringer.

- Du får lese boka og se selv, sier forlagssjefen.

Han bedyrer imidlertid at ingen kjendiser har noe å frykte, og beskriver boka som «skuffende med tanke på forhåndsomtalen».

- Boka fokuserer mer på andre sider av hennes liv, sider som ikke kjendispressen har vært så opptatt av. Det er få avsløringer og bomber.

- Du sier «få», det betyr at det er noen avsløringer likevel?

- Ja. Det er jo klart, sier Røhnebæk.

Aylar Lie har ikke besvart Side2s henvendelser fredag.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!