(SIDE2:) Aylar Lie spiller hovedrollen i Basshunters engelske videoversjon av «Boten Anna». Denne uken dukket videoen opp på britiske The Suns nettside.

- Om du trodde vovede videoer var ut, så se denne her, lød omkvedet. Videoen med Aylar ble svært populær blant leserne av The Sun.

LES MER:Se Aylars sexy video

Gamle sitater
Nå gjengir avisen Aylars fortid.

- Den 23 år gamle norske modellen har en fortid som pornomodell, skriver The Sun. De trekker frem at hun kalte seg prinsesse Diana og i så måte kastet smuss på Dianas minne, mener avisen.

Aylar er sitert i artikkelen, og forteller at hun har lagt den fortiden bak seg.

- Jeg var veldig sulten på oppmerksomhet så det ble flere stunt og skandaler. Jeg ville gjøre Aylar til et varemerke, sier hun til avisen.

Vil ikke kommentere saken
Uttalelsene ser imidlertid ut til å stamme fra et nettmøte på VG Nett sommeren 2006.

Aylar ønsker ikke å kommentere artikkelen i The Sun når Side2 ringer.

I samme artikkel har The Sun også tatt med historien om da Aylar og Lene Alexandra Øien fortalte om sin hete natt med verdensstjernen Robbie Williams. Den saken har avisen også tidligere viet mye oppmerksomhet.

The Sun er en inngangsport til den britiske stjernehimmelen, og mye oppmerksomhet der kan åpne et marked både for Aylar og hennes kommende biografi. Hun vil på spørsmål fra Side2 ikke kommentere om det foreligger planer om en engelsk utgave av boken.

Det kan også legges til at samme forlag som gir ut Aylars biografi nylig kåret episoden med Robbie Williams til en av de største kjendistabbene i Norge. Se hele oversikten her.

Er du fornøyd med oss? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!