HTML EMBED

Aylar Lie er som kjent hyret inn av Betsson til pokerlaget Team Betsson. I sommer imponerte hun under poker-VM og danket ut over 3500 spillere. Det holdt ikke til en pengepremie, men Betsson var likevel imponerte nok til å punge ut 25.000 dollar - rundt 140.000 kroner - som en bonus til den vakre pokerspilleren.

Det var bare en hake: Hun måtte bruke de opp på 12 timer.

Med herremagasinet ALFA til å dokumentere det hele, tok Aylar utfordringen på strak arm. Timer senere hadde hun svidd av pengene på strippere, champagne, en ny tatovering og et dvergbryllup (!) - for å nevne noe.

Og så en tiger, da...

- Da tigeren kom inn på rommet mitt ble alle stumme av frykt. I hvert fall jeg. Den var mye større enn jeg hadde forestilt meg. Da jeg tok av de høyhælte skoene var den like høy som meg – bare 300 kilo tyngre, forteller Aylar i siste nummer av ALFA.

- Lenge hadde jeg trodd at de villeste opplevelsene i livet mitt var bak meg, men da innså jeg at dette jeg er med på med denne superstjernetigeren må være det desidert villeste jeg hadde opplevd. Og det var det nok. I hvert fall fram til jeg giftet meg tre timer senere.

Se Aylar bruke opp pengene i videoen i toppen av artikkelen.

Det er lenge siden vi har sett Aylar slik vi husker henne best, i undertøy, men i ALFA kaster hun klærne igjen, og det over hele 26 sider. Det har skjedd mye de ti siste årene, forteller alfaredaktør Ole-Martin Ihle.

- Aylar kom som et persisk lynnedslag rett i sentralnerven til den norske bondeoffentligheten for snart ti år siden, og har de siste årene gjennomgått det som ikke kan kalles for noe annet enn en totalforandring: Finalist i «Skal vi danse». Student med toppkarakterer. Skuespiller i «Yohan – Barnevandreren». Og ikke minst: Vår nye pokerstjerne. Aylar får til alt hun vil hun, er det rart vi i ALFA er Aylarfans, sier han i en kommentar.

Han forteller at det var lettere å få tigeren Asia til å stille opp enn modellen.

- Første samtale i oktober i fjor endte med avslag, det gjorde også det andre og tredje forsøket. Men så kom komedien «Hangover 2», Aylar leverte i Vegas og Betsson kom til ALFA med en genial idé, forteller Ihle.

- Det hadde aldri vært aktuelt for meg å stille opp i et manneblad igjen, hvis ikke ideen hadde vært så unikt god og morsom som den faktisk er. Dessuten kan det være greit for meg å vise at jeg faktisk har masse selvironi, dette er uskyldig ellevill moro! ler Aylar.

Lettkledt fotoshoot

Aylar fikk selv bestemme hva de 25.000 dollarene skulle brukes på, men i og med Alfa er et manneblad, sto det selvsagt strippere på lista. Og det tyder på at Aylar ikke har glemt gamle kunster.

Stil og uttrykk var imidlertid viktige kriterier for å stille opp.

- Fotoshooten står sterkt for seg selv, uavhengig av alt, og er det noe ALFA har bevist flere ganger – senest med Jenny Skavlan i Los Angeles – så er det at de er kapable til å gjennomføre sterke konsepter. For meg ble det en utfordring, men det var en utfordring med utgangspunkt i glede. Jeg er veldig stolt av bildene – og samtidig takknemlig for at jeg er i live etter den uka der i Vegas. Det var så vilt.

Her er hva Aylar brukte pengene på:

 • Ny kjole: 3.000 dollar
 • Strippere: 3.700 dollar
 • Champagne: 2.300 dollar
 • Limousine: 1700 dollar
 • Suite: 3500 dollar
 • Tatovering: 400 dollar
 • Privat bassengområde: 1500 dollar
 • Poker: 0 dollar (gikk i pluss naturligvis)
 • Bryllupskjole: 1700 dollar
 • Bryllup: 2000 dollar
 • Tiger: 5.200 dollar

Adrenalinrush

- Det føltes som at et godstog av adrenalin dundra gjennom kroppen min i 12 timer i strekk. Og den gikk gjennom hele følelsesregisteret. Fra intens lykke til enorm redsel. Fra ren skrekk til pur lykke over å ha overvunnet feigheten, forteller Aylar til magasinet.

Hun fortsetter:

- På denne turen har jeg ledd, grått, jublet, stressa og til slutt kollapset. Med et smil om munnen. Det var utrolig festlig og utvilsomt den villeste shooten jeg noensinne har gjort. Det å møte tigeren på nært hold ga meg et heftig adrenalinkick. Disse bildene går rett inn i albumet, for å si det sånn.

- Da jeg sto der i bryllupskapellet, neddynket i champagne fra strippeklubben tidligere på dagen, i en hvit brudekjole, med Elvis som prest, og jeg snudde meg og så ned på de 134 centimeterne som utgjorde min kommende ektemann, da måtte jeg bare le for meg selv. Det ble for surrealistisk til at jeg klarte å ta det inn over meg, sier Aylar og legger til:

- Men jeg har en ting jeg må innrømme... jeg brukte faktisk 24 timer på å bruke opp de pengene.

ALFA – The Hangover Edition var på gata mandag 5. september.