(SIDE2:) Da den svensk-persiske sangeren Arash skulle skyte musikkvideo til sin nye singel med rapstjernen Timbuktu, trengte han en lekker jente med på laget, og ifølge 730.no klarte 32-åringen fra Malmø å overtale norsk-persiske Aylar.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Kanskje fordi det innebar en luksustur til Dubai?

Stor i England
Utenom en Rolls-Royce som Arash og Aylar kjører er det dog lite som minner om De forente arabiske emirater i den energiske snutten som ble skutt i februar, som hadde premiere idag. Klippet starter med at Aylar kommer gående som en modell på catwalken, i en utringet jakke og ekstra kort skjørt, for så å svinge seg lekent rundt en stol.

SE AYLARS NYE VIDEO MED DE SVENSKE STJERNENE!

26-åringen fra Oslo er også aktuell med singelen «Ocean's Drive», som utgis av det store, britiske selskapet Ministry of Sound. Aylars manager David Eriksen fortalte 730.no at modellen - og altså sangeren - har stor markedsverdi i England.

- Aylars sound blir ikke som svenske Basshunter, men det dreier seg likevel om kommersiell, radiovennlig klubbmusikk, hovedsaklig beregnet på det britiske markedet, men med stort potensial i flere land, også utenfor Europa.

Sett av sju mill
Aylar ønsket ikke å kommentere videoen til «Dasa Bala» («Put Your Hands Up») ovenfor 730.

Ifjor kom Arashs låt «Always» med aserbajdsjanske Aysel på tredjeplass i Melodi Grand Prix, slått av Aylars skuespillerkollega Alexander Rybak og Hafnarfjörður-blondinen Yohanna.

Videoen, som du kan se nedenfor, ble den mest populære på Eurovision Song Contests YouTube-side, kanskje på grunn av frøken Aysel, og er snart sett 7 millioner ganger.

SE VIDEOEN HER!