(SIDE2): Ironisk nok er det en veldig usminket Aylar man møter i det neste nummeret av Mascara. Kanskje ikke på bildene, for hun er fremdeles sexy, fortsatt litt dolla opp. Men praten virker upolert, noe som matcher eks-glamourmodellens nye liv, skriver 730.no.

På rett vei
I dag er musikkvideoene til Basshunter det nærmeste Aylar kommer sine «glansdager». Uskyldig moro som ifølge YouTubes visningstall er absurd populære. Neppe på grunn av den svenske artisten.

Men heltidsjobben som ikonisk babe, a la Pamela Anderson og Victoria Silvstedt, frister ikke. Medstudenter, spesielt ambisiøse personer som tar opp fag fordi de skal inn på studier som krever høyt snitt, syns Aylar er mer motiverende.

- De er veldig fokusert og det inspirerer meg. Jeg har også lyst til å studere videre, men vil vente og se til etter eksamen. Tror det går bra, men jeg har ikke lyst til å dele planene mine med andre før jeg vet sikkert, sier hun til Mascara.

- Det kan ha noe med at jeg begynner å bli eldre. 25 år, svarer hun da bladet spør hva det var som satte igang noe nytt i henne.

- Jeg vet ikke helt sikkert, men langsomt begynte livet å endre seg. Inni meg. Jeg begynte å legge om kursen for to år siden og det har virkelig gått i riktig retning.

AYLAR-VIDEOEN ALLE VIL SE.

Ferden går nå ut av det hun beskriver som sin «boble».

- Tidligere var jeg inni boblen min. Hele tiden. Utrolig selvopptatt. Alt dreide seg om meg. Jeg leste ingen bøker. Så ingen nyheter og visste lite eller ingenting om verden utenfor mitt lille univers. Verden var ikke så viktig, sier hun til Mascara.

- Etterhvert traff jeg andre mennesker som hadde andre verdier. De levde i en helt annen virkelighet og det tvang meg til å titte ut av boblen. Jeg begynte å stikke hodet ut. Bare litt. Jeg er fremdeles litt selvopptatt, dessverre, men merker at jo mer jeg vet om verden utenfor meg selv, jo mer spennende er det å leve.

I neste Mascara forteller Aylar også om hva hun egentlig syns om sitt utseende, hva som skremmer henne med bransjen hun forlot og hvordan hun fikk struktur på livet.

Senere i år er hun aktuell i «Yohan», hvor hun spiller en sigøynerjente. Ifølge 730.no har den norske filmen med blant andre Dennis Storhøi, Agnete G. Haaland, Alejandro Fuentes, Morten Abel og Alexander Rybak.

TOPPLØS TRIANA HJELPER NORSK MUSIKKEKSPORT.