(SIDE2:) I høst kan du se Aylar lure folk trill rundt på TV.

- Dårlig samvittighet
Aylar Lie (28) har i all hemmelighet nemlig vært Jan Fredrik Karlsens (39) medsammensvorne i hans nye program, skriver VG Nett.

28-åringen forklarer til nettsiden at hun egentlig skulle være med i bare ett program, men at denne deltakelsen resulterte i at hun ble fast medlem i «Kompani Karlsen».

- Jeg har sagt og gjort ting jeg ellers aldri ville ha gjort i det virkelige liv. Det har vært nervepirrende å lure folk, og jeg har hatt masse dårlig samvittighet under opptak, men desto morsommere når vi har avslørt at det bare var skjult kamera, sier Aylar.

Den populære brunetten kan blant annet avsløre at hun har vært både rampete, slem og noen ganger skikkelig ufyselig under innspillingen av TV-progremmet.

- Jeg skal bevise at vi kvinner kan få menn til å gjøre nesten hva som helst for oss.

Energibomba Jan Fredrik Karlsen
Eks-modellen har bare gode ord å si om sin TV-kollega Jan Fredrik Karlsen og roser musikkmanageren for hans gode humør. Aylar skal ha hatt det veldig gøy på jobb og hun sier aldri har møtt en større energibombe enn Karlsen og at han alltid er blid og positiv.

39-åringen som tidligere har lurt kjendiser i TV2-programmet «Lurt av Karlsen» har nå inngått en toårsavtale med TVNorge, og nå er det vanlige folk som blir lurt av TV-kjendisen. Det nye TV-programmet har premiere i midten av september.