(730.no:) Britiske tabloidaviser har viet mye plass til Aylar (24) og svenske Basshunter, som sammen har hatt formidabel suksess med sine musikkvideoer.

«Now You're Gone», hvor den norske modellen spiller en pike med kjærlighetssorg, har blitt sett nesten 50 millioner ganger på britiske UK.YouTube.com, som ifølge søndagens News Of The World kvalifiserer til førsteplass på listen over de mest spilte.

Bannlyst
- Den cheesy, svenske danselåten nådde førstesplassen på singellistene, men sexy Aylar endte opp med å bli bannlyst i sitt hjemland Iran etter at bildene fra hennes pornofortid dukket opp på nettet, skriver avisen.

News Of The World lister også auditionopptak fra TV-serien «Britain's Got Talent» og hele tre musikkvideoer fra den amerikanske R&B-stjernen Chris Brown på Englands topp 10-nettvideoer i 2008.

Video: LINNI MEISTER SYNGER FOR AFRIKA

Tidligere har The Sun konstant vinklet sine mange Aylar-saker på hennes gamle sexfilmer. I forbindelse med hennes nyeste musikkvideo, kjørte de overskriften «X-rated Aylar puts the X in Xmas».

- Jeg var forberedt på at de kunne dra opp fortiden min og sette igang et sirkus om dette, litt på samme måte som det hele startet i Norge sommeren 2004, fortalte Aylar til 730.no (www.730.no) i kjølvannet av nettpremieren. - Men i mine villeste fantasier hadde jeg ikke forestilt meg at de ville være så kreative som de har vært til nå.

I videoen til «I Miss You», Aylars tredje med Jonas Erik Altberg (23) alias Basshunter, står julefeiring på fjellet i fokus.

Video: AYLAR TAR BOBLEBAD PÅ JULAFTEN