NYDALEN (SIDE2): Etter å ha sanket inn totalt 59 av 80 mulige dommerpoeng i løpet av de to første rundene i «Skal vi danse» er Aylar Lie strålende fornøyd.

Tor Fløysvik sier til Side2 at det ikke var noen tvil for ham at Aylar skulle få 10 poeng for sin quickstep med dansepartner Egor Filipenko.

- Jeg ga henne 10 poeng fordi hun fortjente det. Jeg så at det startet veldig bra, og håpet nesten inne i meg selv at hun skulle gjøre noen feil som jeg kunne trekke for. Jeg synes det er litt tidlig å gi den høyeste poengsummen ut allerede i andre program. Men så fullførte hun feilfritt, og da var det ingen tvil, sier Tor Fløysvik.

Storfavoritt
Aylar Lie suser dermed opp som storfavoritt i «Skal vi danse». Men hun innrømmer at hun er redd for å være favoritt. Selv om 10 poeng er stort.

- Jeg hadde overhodet ikke forventet det, og det er en stor motivator videre, sier Aylar til Side2.

Siste fra Side2: Sjekk forsiden nå!

Nå som Aylar leder konkurransen og er blitt en favoritt blant dommere og seere, begynner hun å frykte lederposisjonen.

- Det kan være veldig farlig å være favoritt. Da skal det ikke mye til før de som sitter hjemme i stua tenker at de ikke trenger å stemme på meg, fordi jeg får stemmer fra andre. Men hver stemme teller, sier Aylar.

- Favorittstempelet kan fort gjøre at jeg ryker ut, sier hun.

Flere av de andre kjendisdeltakerne sier til Side2 at de ser på Aylar som den farligste konkurrenten. Det er nok heller ikke så ufortjent.

- Jeg jobber veldig hardt for å gjøre det bra i denne konkurransen. Egor (Aylars dansepartner, red. anm.) pirker på alt jeg gjør hele tiden og er veldig nøye med at alt skal sitte riktig, sier hun.

Sykdom ødelegger
Samtidig har Aylars sykdom ødelagt litt for den ivrige jenta.

- Jeg har vært litt redusert på grunn av min atypiske lungebetennelse. Nå har jeg fått en ny antibiotikakur som jeg går på, og jeg håper denne gjør at det nå skal gå over. Men i kveld merket jeg nesten ikke at jeg var syk, forteller Aylar til Side2.

Siste fra Side2: Sjekk forsiden nå!

3738