Gå til sidens hovedinnhold

Baaslands strandperle solgt

Sjekk hva den tvangssolgte hytta gikk for.

SELGE?Nettavisen hjelper deg - gratis

Biskop Ernst Baasland og hans kone Bodhild Baasland havnet i økonomiske vanskeligheter etter å ha lånt ut millioner til sin sønn Bjarte Baasland - penger som ble spilt bort på internett.

Dermed måtte de selge sin 133 kvadratmeter store hytta på Flekkerøya utenfor Kristiansand.

LES OGSÅ:Baasland-kausjonister solgte hytta

3,1 millioner
Etter flere runder greide eiendomsmegler Gustav J. Sædberg jr. å presse prisen opp til prisantydningen på 3,1 millioner kroner.

- Det er en flott hytte på en egen øy - Flekkerøya utenfor Kristiansand. Det er fastlandsforbindelse gjennom tunnel. Hytta ligger fint til med masse sol, sier Sædberg.

Se annonsen på Finn.no

Hytta er bygget i 1963, og ligger på 1,1 mål festet tomt. Den ligger ned mot sjøen, med bade- og bryggeanlegg felles med andre hytter.

Før helgen lå det inne et bud på 3.050.000 kroner som sto til kl. 12 fredag. Et likelydende bud ble lagt inn med forlenget frist til mandag klokken 12. Dette budet ble avvist av bostyret. Så kom et nytt bud på prisantydning, 3,1 millioner kroner, som gikk ut klokken 16:00 mandag.

LES MER OM DENNE SAKEN I NETTAVISEN:

Anker konkursen

Her er kravene mot Baasland

Ingen bud på biskop-luksus

Mange og høye krav
Etter at biskop Ernst Baasland og kona Bodhild Baasland begge ble slått personlig konkurs, ble hytta på Flekkerøya lagt ut for salg sammen med en luksusleilighet på Oslos vestkant. Etter salget av hytta kan det bli kamp om millionene. Det er mange kreditorer, og kravene er høye.

Da biskop Ernst Baasland anket konkurskjennelsen, ble det kjent at han krever 83 prosent av salgssummen. Det betyr at boet til Bodhild Baasland tappes for midler, noe som har fått flere av juristene og kreditorene i saken til å reagere, melder NRK. Tidligere har biskopen bare gjorde krav på halvparten av midlene.

SKAL DU SELGE?Meglerguiden.no hjelper deg (gratis)

Reklame

NÅ: 30 % rabatt på alle Kastel-modeller

Kommentarer til denne saken