Vi vil ha en drømmedame, en effen, fjeng og fin dame. En sånn som man kan se på kino. En dame man er stolt av, en "kom-og-se-på-meg"-dame som ikke trenger å si no' " sang Trang Fødsel en gang på slutten av 90-tallet.

Om du kjenner deg igjen i denne teksten er det meget mulig dette er lykkedagen din. For ifølge Daily Mail sliter den britiske nakenmodellen Lucy Harrold så mye med å finne seg en kjæreste at hun har startet opp sin egen datingside på internett.

Sammen med venn og gründer Jack Knowles, har den barmfagre 25-åringen opprettet nettsiden BirminghamLove.co.uk.

Den 25 år gamle modellen har tidligere latt seg avbilde i kjente britiske herremagasiner som Zoo, Loaded og Nuts, og tror modellkarrieren kan være en grunn til at hun fortsatt er singel.

- Det er ikke så lett å komme i kontakt med andre mennesker som det pleide å være, og jeg har inntrykk av at mange menn er redd for å ta kontakt med andre mennesker. Jeg har uflaks i kjærlighetslivet og det er et mareritt å finne en fyr som vil ta meg med på stevnemøte. Mange gutter antar at jeg har kjæreste eller bare fordi jeg arbeider som modell ikke vil være interessert i dem. Det er langt i fra sannheten, forteller Harrold til avisen.

Ivrig

Den barmfagre modellen har tidligere vært sammen med den britiske rugbystjernen Danny Care, men etter de slo opp har hun trålet de britiske gater og gjort det meste for å finne drømmemannen.

Blant annet deltok Harrold i TV-programmet "Take Me Out" for å finne en potensiell kjæreste, men hadde ikke bedre hell der. Det var etter TV-opptreden at hun fikk ideen om å starte en egen datingside.

- Folk tror meg aldri når jeg forteller at jeg sliter med å finne meg en date og det er her mye av lidenskapen for å skape nettsiden ligger. Jeg kan ikke tenke meg noe verre en "klassisk" speed-dating med stoppeklokke og notatblokk. Jeg er selv en meget privat person, så nettdating er perfekt for meg. Hvorfor ikke bare lage sin egen nettdating-side, legger Harrold til.

Et lite minus

Om Lucy ser ut til å være drømmedama for deg, må vi opplyse deg om at det er et lite minus. Modellen er nemlig fra Birmingham og er mest interessert i å finne en fyr fra hjembyen.

- Birmingham har så mye interessant ved seg. Veldig bra natteliv, multikulturell og menneskene er bra, i tillegg er Birmingham-aksenten fantastisk, forteller Harrold.

Da er det bare å flytte til Birmingham.