En fordel med å arbeide i Side3-redaksjonen er at man sjeldent trenger en (god) grunn til å vise fram bilder av pene jenter. Uheldigvis hadde det seg slik at vi trengte en slik grunn da vi på redaksjonsmøte foreslo en «jenter-i-bikini»-sak.

For hva har vel jenter bikini å gjøre med den første snøen?

Veldig lite fant vi ut, så en grunn måtte klekkes ut.

Heldigvis, og da mener vi heldigvis, kom vi på at det snart er verdensmesterskapet i fotball.

Og med snart, da mener vi selvfølgelig at det bare er cirka syv måneder, 184 dager eller litt over 4416 timer til det hele sparkes i gang i Brasil.

Gråt, glede og skuffelser vil bli herlig fordelt over en måneds tid til oss fotballelskeres store glede.

Men ned til varmere strøk, strand og sambarytmer er det ikke bare Christiano Ronalo, Wayne Rooney og Luiz Suarez som skal. Nei, til Brasil skal også deres bedre halvdeler.

Denne gledelige nyheten har ikke gått Side3-redaksjonen hus forbi, og i den forbindelse varmer vi opp med et lite utdrag av hva VM 2014 muligens vil ha å by på.

Irina Shayk

Vi begynner i øverste ende av skalaen med supermodellen Irina Shayk.

Kjæresten er Real Madrids største stjerne, Christiano Ronaldo og med en grunnlønn på rundt 90 millioner kroner i året er det ikke rart at dama må skinne like mye som kronene i banken.

Selv er Shayk god for rundt 25 millioner kroner, så selv om det skulle gå skeis med Ronaldo har nok den russiske modellen nok til smør på brødskiven.

Vi har ofte vist fram hvordan Shayk tjener til livets opphold, men et lite utdrag kan du se her.

Modellen er heller ikke redd for å by på seg selv og stilte tidligere i år opp for magasinet Vman. Det resultatet kan du se her (NSFW).

Marina Luczenko

Du kan si hva du vil om Arsenals keeper Wojciech Szczesny ferdigheter på banen, men utenfor har han meget god smak.

Keeperens kjæreste er den polske modellen, skuespilleren og artisten Marina Luczenko.

HTML EMBED

Szczesny og Luczenko skal nettopp ha offentliggjort forholdet på sosiale medier, og selv om Polen ikke kvalifiserte seg til neste års sluttspill tviler vi ikke på at vi vil få sett mye av Marina i årene som kommer.

HTML EMBED

Alexandra Loizou

Som vanlig kvalifiserte Hellas seg til VM med et nødskrik, og ned til Rios solfylte strender kommer også spissen Georgios Samaras.

Samaras og Hellas er like spennende som å se maling tørke, men heldigvis er fotballspillerens ekskjæreste, Alexandra Loizou, en helt annen sak.

HTML EMBED

Ja, teknisk sett er de ikke sammen lenger, men vi i redaksjonen håper at glamourmodellen Loizou vil allikevel ta turen ned for å heie fram ekskjæresten. Eventuelt bare henge på stranden. Det blir helt opp til henne.

Alena Šeredová

En spiller som skal til Brasil-VM er den italienske keeperlegenden Gianluigi Buffon. Med på flyet er mest sannsynlig modellkona Alena Šeredová (nå Buffon).

Alena er opprinnelig fra Tsjekkia og er både undertøysmodell og skuespiller. Tidligere har hun stilt opp for blant annet Penthouse Europe og Playboy.

(NSFW)

HTML EMBED

Hun driver også et klesmerke sammen med ektemannens tidligere landslagskollega, Christian Vieri.

Sara Carbonero

Vi vet ikke hva det er med fotballkeepere og damer, men de ser ut til å kunne velge fra øverste hylle.

Vår nestemann er Real Madrids Iker Casillas og hans utkårede Sara Carbonero. Carbonero er journalist og har lenge dekket sport for Telecinco i hjemlandet Spania.

Det var selvfølgelig gjennom jobben hun traff drømmemannen, og i etterkant har paret blitt Spanias svar på David og Victoria Beckham. Uansett, Carbonero tipper vi du kommer til å se mye av under VM.

Sarah Brandner

En av fotballverdens mest kjente fruer er Sarah Brandner. Hun er sammen med Tysklands Bastian Schweinsteiger, og støtter ektemannen i tykt og tynt.

Blant annet valgte hun å la seg kroppsmale for Sports Illustrated i 2010.

HTML EMBED

Aida Yespica

Aida Yespica (nsfw) er en av disse damene som har datet nok fotballspillere til å starte sitt eget fotballag.

Adrian Mutu, Matteo Ferrari og sist ut Metzu Özil.

HTML EMBED

Hun er riktig nok gift med en eller annen riking, men vi mente at sjansen er stor for at hun reiser til Brasil for å heie fram tidligere flammer. Dessuten er den venezuelanske skjønnheten ikke helt ueffen å se på heller.

(NSFW)

HTML EMBED

Melissa Satta

Satta faller i samme kategori som Yespica, og spiller i samme divisjon som Yespica når det kommer til fotballspillende ekskjærester.

Vi nevner Mario Balotelli, Christian Vieri og vår egen John Carew.

Satta er nå sammen med Kevin-Prince Boateng og skal blant annet ha vært en stor grunn til kjærestens skadeproblemer da han spilte for AC Milan.

HTML EMBED

Abigail Clancy

Abigail Clancy har vært sammen med Stokes høyeste fotballspiller, Peter Crouch, siden 2006 og paret giftet seg i 2011.

HTML EMBED

Peter Crouch er en heldig mann, noe han virker fullstendig klar over. Crouch hadde en av tidenes beste kommentarer på lur da han ble spurt om hva han vært om han ikke var fotballspiller.

«Jomfru» kom det kontant fra spissen.

Ilary Blasi

Han var lenge en av Europas mest fryktede fotballspillere og er en levende klubblegende i Roma. Men en av Italias største stjerner, Francesco Totti, har det godt utenfor banen også. Totti er nemlig gift med modell og tidligere barnestjerne Ilary Blasi.

Mer har vi ikke å si.

Gratulerer, Totti.

HTML EMBED