«Det er deilig å være norsk i Danmark» kunne Stena Line en gang skryte på seg, men noen ganger er det også vanskelig å være norsk i Danmark. Bare spør modellen Lise-Marie Røren (24).

Den barmfagre modellen ble nemlig truet med å bli kastet ut av Skandinavian Motor Show i København dersom hun ikke kledde på seg mer klær.

Vakten på messen likte nemlig dårlig Rørens antrekk som bestod av en skinnjakk, teip over brystvortene og opprevne tights skriver Omag.no.

- Hun tar på seg en skjorte øyeblikkelig, ellers kaster jeg dere ut begge to, kunne en langt fra blid vakt opplyse Røren og Omag-redaktør Arne D. Skalmeraas om.

Omag var tilstedet på messen som ble arrangert i helgen for å lage fotoreportasje, som tydeligvis ikke falt i god jord hos alle danskene.

Modellen og redaktøren klarte til slutt å forhandle seg frem til å bli mot at Røren trakk opp glidelåsen på jakken.

- Det får gå, men da trekker du den helt opp. Og ser jeg at er åpen igjen, bærer det rett ut med dere begge, skal vakten ha skreket til følget.

Ikke første gang

Utrolig nok er dette ikke første gang nakenmodellen har klart å bli truet om utkastelse av en motormesse.

For bare noen uker siden fikk Røren samme beskjed: kle på deg eller komme deg hjem.

Da var det i forbindelse med Oslo Motor Show som ble arrangert i Lillestrøm.

- Vår populære modell Lisa-Marie Røren (24) i superkort topp og bikinitruse fikk gutta til å vri hodet av seg, og snart hadde vi et haleheng av unge menn som ville bli fotografert sammen med henne, skrev nettsiden den gangen.

Dessverre hadde de også pådratt seg oppmerksomheten til en rekke andre personer som var tilstedet i Lillestrøm som mente at Røren ikke var et anstendig kledd for en motormesse.

- Jeg håper ikke dere blir sure, men vi har dessverre fått noen klager fra folk som syns hun har litt lite klær på seg. Seks stykker har kommet bort til oss nå, og vi må nesten ta litt hensyn til dem også. Du vet, foreldre og barn og sånt. Så jeg håper dere har fått de bildene dere trenger med det antrekket, var beskjeden fra messegeneral, Tommy Larssen.

Selv tok modellen det hele med fatning og bare lo av hele situasjonen.

- Det var jo synd jeg ikke får brukt alle antrekkene jeg har skaffet. Men når vi får litt kjeft tyder det jo på at vi har gjort en god jobb for Omag, iallfall. Vi har blitt lagt merke til, var alt Lisa-Marie hadde å si om saken.

Trodde det ikke var et problem

Modellen sier til Omag at hun ikke trodd bekledningen hennes ville være et problem ettersom flere av bilene som var utstilt var blitt lakkert med nakne damer på panseret.

Selv syntes hun det var mest styr å måtte kle på seg.

- Uansett - vi har iallfall garantert blitt lagt merke til. Men jeg skal love deg at det var varmt å ha denne skinnjakken kneppet igjen, fortalte en oppgitt Røren til Omag.

Denne saken ble først publisert på Omag.no. Se alle bildene av Lisa-Marie Røren og Scandinavian Motor Show her.