19 år gamle Ida Martine Dypvik er for øyeblikket å se nyte sol og alkohol i åttende sesongen av «Charterfeber» på TV3.

Mellom slagene har dog den desprudlende narvikjenta funnet tid til et intervju og fotoshot med nettsiden Omag.no.

I intervjuet avslører 19-åringen at hun er en skikkelig festjente, til tross for sin unge alder.

Blant annet fikk bloggeren valget mellom en bot på 40.000 kroner eller åtte dager i fengsel da hun arrangerte hjemmealene-fester i hjembyen, noe naboene ikke var helt fornøyd med.

– Nei, de var visst ikke det. Til slutt ble jeg anmeldt for bråk og fikk en bot på 4000 kroner – eller åtte dager i fengsel. Bare for å ha hatt en fest. Hvor sykt er ikke det, sier hun til magasinet.

«Hvor sykt det er» vet vel egentlig bare politiet og naboene, men fengsel ble det ikke og boten er betalt kan Dypvik avsløre.

Om det var presset fra naboene i Narvik eller om bloggeren bare var lei mangelen på utesteder for 18-åringer i byen vites ikke, men narvikjenta har nå flyttet til hovedstaden.

– Jeg har akkurat fått meg jobb i Oslo som svømmeinstruktør. Noen svømmekarriere har jeg ikke akkurat hatt, men moren min har alltid vært badevakt. Derfor har jeg omtrent vokst opp i svømmebassenget.

Ja, at de har lyst til å ligge med meg og sånn.

En ekte Baywatch-babe med andre ord og i likhet med Pamela Anderson og Carmen Electra er badevakten ofte utsatt for slibrige tilbud av unge herremenn.

– Hva slags kommentarer får du fra gutter?

– Varierer veldig. Noen er søte og høflige. Andre har fått litt feil oppfatning og er ganske røffe i kommentarene.

– Røffe?

– Ja, at de har lyst til å ligge med meg og sånn.

– De tror at du ligger med alle leserne dine?

– Nei, men de tror kanskje det er lettere å få meg i senga enn det faktisk er, sier bloggen.

Singel

Ida forteller at hun er singel, noe som ifølge henne selv er fordi hun har en kresen ung, dame.

– Ja, jeg er kresen. Jeg liker gutter som skiller seg litt ut. De skal være gentlemen, men samtidig litt badass. Jeg er glad i menn med tatoveringer, og de skal gjerne ha muskler.

– Hva slags triks ville du falt for hvis noen prøvde å sjekke deg opp?

– Selvtillit – uten at han er for selvgod. Han må vite når han skal gi meg tid for meg selv, og ikke bli for pågående. Noen felles interesser, intelligens og humor er viktig.

Ikke fornøyd

«Charterfeber»-jenta sier at tilbakemeldingene fra publikum etter opptreden i realityserien har vært veldig god, men at hun ikke er spesielt fornøyd med hvordan hun har blitt fremstilt av TV3.

– Nei, det verste er et innslag da vi skal spise frokost, og det blir fremstilt som om vi ikke vil sitte sammen med den tredje bloggjenta. Episoden er klippet til på en måte som ikke stemmer med virkeligheten i det hele tatt, forteller hun oppgitt.

Men det inntrykket kan narvikjenta nå gjøre noe med. Etter en lengre bloggpause er hun nå på full vei tilbake inn i bloggverden og fikk blant annet over 1000 likes på Instagram og Facebook etter hun la ut et bilde av seg selv.

Litt vill og gal er sier Ida at hun er, og konsekvenser er ikke alltid hva som står høyest på prioteringslisten når Dypvik bestemmer seg for noe.

Er det kanskje derfor bloggen hennes har blitt så populær?

– Det er et godt spørsmål. Kanskje litt fordi jeg alltid har skilt meg litt ut, alltid gjort det jeg har hatt lyst til å gjøre – uten å tenke på konsekvensene bestandig. For eksempel dro jeg alene til Syden for første gang da jeg var 17, avslutter Ida.

Se alle bildene av Ida Martine Dypvik her