Det å kle av seg for veldedighet har vært et velkjent triks for å få folk til å åpne lommeboken på vidt gap.

Dyrebeskyttelsen PETA har blant annet brukt svært lettkledde kjendiser i kampen mot bruken av pels. Om det har fått folk til å bruke mindre pels vites ikke, men nå har en gruppe unge bønder i Bedfordshire valgt å kaste klærne til inntekt for sin egen hjertesak.

Britiske Daily Mail skriver at den 20 år gamle bonden Emily Steaggles fikk ideen til en nakenkalender etter hennes bestevenninne Lizzie Barnes tok sitt eget liv i 2012.

Alle inntektene vil gå til veldighetsorganisasjonen Mind som arbeider for bedre mental helse.

Med seg på laget har Steaggles fått unge bønder fra hele Bedfordshire området som er med i sosialklubben Bedfordshire Young Farmers Club.

- Lizzie introduserte meg for Bedfordshire Young Farmers Club i 2006 og på samme måte som Lizzie hadde stor glede av klubben, har jeg også hatt det. Hun var med på nesten hver eneste aktivitet de arrangerte og dro på alle møtene. Sist gang Bedfordshire Young Farmers Club hadde en slik kalender var i 2009, og selv om Lizzie veldig gjerne ville delta så var hun ikke gammel nok. Så derfor syntes jeg kalenderen var en flott måte å hylle alt klubben står for og alt Lizzie elsket med den, samtidig som vi får samlet inn penger til en fantastisk veldighetsorganisasjon, sier den unge bonden til Daily Mail.

Totalt var 76 personer som stilte opp for bilder til kalenderen, i tillegg til fire hester, ti hunder og fjorten sauer.

Kalenderen kan du kjøpe her.