(SIDE2:) Natt til søndag kom tvillingene som både Angelina Jolie og resten av verden har ventet på. Knox Leon og Vivienne Marcheline ble født ved keisersnitt, og pappa Brad Pitt var ved Jolies side hele tiden.

LES OGSÅ: Fødte tvillinger i natt

Allerede før barna kom til verden, siklet fotografene etter å få ta bilder av barna. Nå som barna er født, skriker redaktørene etter å skaffe seg rettighetene til det første bildet. Og de er villige til å bla opp enorme summer for å kunne tilby leserne sine en eksklusiv titt på babyene.

15-20 millioner dollar
Folk i kjendisfotobransjen tror at bildene vil være verdt mellom 15 og 20 millioner dollar (75-100 millioner kroner) - en sum som slår alle rekorder.

En journalist i MSNBC påpeker i en kommentar hvor mye penger dette er og hvor mye man kan kjøpe for 15 millioner dollar:

- Omtrent 11.540 sjudagers Hawaii-cruise, omtrent 412 nye brannmenn i New York City, omtrent 7500 babyer forsynt med bleier fra fødselen til gjennom pottetrening, fulltidsdagmammaer til 288 par med nyfødte tvillinger i ett år, er blant tingene han ramser opp.

Mange millioner
Dette er ikke første gang amerikanske magasiner er villige til å betale mye for et babybilde.

Jennifer Lopez og Marc Anthony er ifølge Forbes det foreldreparet som har fått mest betalt for et babybilde. Paret fikk tvillingene Max and Emme 22. februar i år, og magasinet People skal ha betalt seks millioner dollar for bildene i mars. Skal vi tro ryktene, var det en klausul i avtalen som sa at People også må slutte å kalle Lopez for J-Lo.

Nylig ble Matthew McConaughey og Camila Alves foreldre. De har inngått en avtale med OK! Magazine om å få tre millioner dollar for de første bildene av sønnen Levi. Denne avtalen inkluderer også guttens første jul og eventuelt bryllupet mellom McConaughey og Alves.

Ga bort pengene
Angelina Jolie og Brad Pitt fikk datteren Shiloh Nouvel 27. mai 2006. Dette var parets første biologiske barn. Etter en måned fikk verden se babyen. People betalte 4,1 millioner dollar for bildet. Paret skal ha gitt disse pengene til veldedighet.

Også Jolie og Pitts adopterte sønn Pax Thien skapte overskrifter. De hentet den tre år gamle gutten fra Vietnam i mars 2007. Igjen var det People som trykket de første bildene, og for dette betalte de to millioner dollar.

To millioner dollar var også det OK! Magazine betalte for bildet av Anna Nicole Smiths datter Dannielynn. Bildet ble trykket to måneder etter Anna Nicoles død, og Dannielynn satt på armen til sin far Larry Birkhead.

Det er usikkert hvor mye de fikk betalt, men Tom Cruise og Katie Holmes stilte opp for Vanity Fair med datteren Suri i 2006. Bildet førte til at utgaven ble årets mestselgende, med 713.776 eksemplarer. Det ble dermed tidenes nest mest solgte utgave av magasinet.

Førstegangsforeldre
7. juni fikk Jessica Alba og Cash Warren datteren Honor Marie. Paret skal først ha takket nei til flere tilbud om babybilder, men ifølge TMZ skal de til slutt ha godtatt et bud på 1,5 millioner dollar fra OK! Magazine. Avtalen inkluderer de første babybildene og en annen begivenhet, som ikke er avslørt.

I januar ble Christina Aguilera og Jordan Bratman foreldre for første gang. Max sørget for at de ble 1,5 millioner dollar rikere, etter at People trykket et familiebilde i februar.

Også Nicole Richie og Joel Madden fikk sitt første barn i januar. En måned senere betalte People én million dollar for det første bildet av Harlow Winter.

Ikke noe nytt
Gwen Stefani fødte sin første sønn Kingston James McGregor i 2006. Hun og Gavin Rossdale skal ha mottatt 575.000 dollar for et bilde i OK! Magazine.

Britney Spears og Kevin Federline ble lykkelige foreldre til Sean Preston 14. september 2005. I november samme år betalte People 500.000 dollar for bildet av førstegangsforeldrene.

LES OGSÅ: Dette bildet koster 12 mill.

Babyer på forsiden av magasiner, er intet nytt fenomen. I januar 1953 fikk superstjernen Lucille Ball og mannen Desi Arnaz sitt andre barn Desi Arnaz Jr. I april var familien på forsiden av den første utgaven av TV Guide.

- Ikke riktig å inngå avtaler
Men ikke alle kjendiser er villig til å selge babybilder på den måten. Nicole Kidman og Keith Urban fikk tidligere denne måneden datteren Sunday Rose. Paret har fått flere tilbud om millionbeløp for bilder, men har sagt nei til alle. Det er mulig de vil offentliggjøre bilder av babyen, men dette vil de i så fall gjøre gratis.

- De synes ikke det er riktig å inngå avtaler. De vurderer fortsatt hva de føler om det - hvis og når de vil publisere et bilde i det hele tatt, sier en kilde ifølge The Sunday Morning Herald.

Dro til posthuset
Kidmans venninne Naomi Watts valgte også å vise fram bilder av sin nyfødte sønn Alexander uten å ta betalt. Etter å ha holdt seg innendørs i noen uker, stilnet hun sulten til fotografene ved å ta med seg sønnen til posthuset.

- People bød på å trykke det eksklusivt, og noen trodde det ville være en god ide. Straks de har sett et nærbilde av babyen, lar paparazziene deg være alene. Vi følte ikke at det var riktig. Vi ville gjøre det så normalt som mulig, sier hun ifølge Celebrity-babies.com.

Andre som har stilt opp med babyer:
Denise Richards og Charlie Sheen stilte opp i People med datteren Sam i 2004.

Julia Roberts og Danny Moder stilte opp i People med tvillingene Hazel og Finn i 2005.

Brooke Shields stilte opp i People med døtrene Rowan Frances og Grier Hammond i 2006.

Patrick Dempsey stilte opp i People med tvillingsønnene Darby og Sullivan i 2007.

Sheryl Crow stilte opp i OK! Magazine med den adopterte sønnen Wyatt i 2007.

Marcia Cross stilte opp i People med tvillingdøtrene Eden og Savannah i 2007.

Tori Spelling stilte opp i People med datteren Stella Doreen i 2008.

Jamie Lynn Spears stilte opp i OK! Magazine med datteren Maddie Briann i 2008.

LES OGSÅ: Jamie Lynn viser frem babyen

Kilder: MSNBC, Forbes, Popcrunch, The Sunday Morning Herald, IMDB.com, TMZ , WWD

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!