At mange velger å kalle ungene sine for ting vi andre oppfatter som helt sprøtt, er ikke noe nytt.

Særlig kjendisene er ikke fornøyd med "vanlige" navn. Nicholas Cage har døpt sin sønn Kal-El, Sylvester Stallone valgte det klingende navnet Sage Moonblood til sin sønn, og (en av våre personlige favoritter) datteren til tryllekunstner Penn Jillette heter (hold dere fast!) Moxie Crimefighter! (Det navnet er såpass rått at vi nesten skulle ønske det ikke var tatt ...)

Men det er ikke bare kjendiser som tar litt av når de skal velge navn til den håpefulle.

I den mexicanske delstaten Sonora er myndighetene nå lei av alle de "kreative" navnene, og så seg nødt til å lage en liste over navn som rett og slett er forbudt.

Listen inkluderer navnene Rambo, Lady Di, Facebook, Panties (altså truse ...) og ikke minst det velklingende Circumcision (som betyr omskjæring. Se det for deg i passet: Omskjæring Johannesen ...)

Lenger ned på lista finner vi Scrotum (hva??), Virgin, Hitler, Email, Burger King, Christmas Day, Robocop og Rolling Stone.

Vi kan jo nevne at alle navnene på lista er allerede eksisterende navn. Det vil si at vesle Scrotum rusler rundt et sted der nede i Sonora.

- Det handler om å beskytte barna, sier Cristina Ramirez, direktør i Sonoras Civil Registry til Reuters. - Vi vil unngå at barn blir mobbet på grunn av navnet sitt.

Vi tipper foreldrene i Sonora synes myndighetene er passe dølle, og de som allerede rakk å døpe sønnen Omskjæring og Scrotum (kanskje de er brødre?), priser seg sikkert lykkelig over at de rakk det før forbudet trådte i kraft.