Gå til sidens hovedinnhold

Her mister Diaz besinnelsen

Cameron Diaz er verdens frekkeste lærer i «Bad Teacher». Se tabbevideoen fra innspillingen her.

HTML EMBED

(SIDE2:) Cameron Diaz er ikke kjent for å være engstelig for å uttale seg. Nylig uttalte hun at hennes favorittsyssel er sex, hun ser ikke noe galt i pornografi - og faren hennes ville helst ha sønner.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Vil bare ha en rik mann
Ikke rart at regissør Jake Kasdan så at den snart premiereklare komedien «Bad Teacher» kunne vært noe for Cameron Diaz. Helt siden hun tok rollen i «Alle elsker Mary» der hun bruker Ben Stillers sæd som hårgele, har Diaz vært kjent og likt for sin småfrekke stil.

- Jeg tenkte vel at «denne rollen tar jeg ikke», sier Cameron Diaz til The Mirror.

I «Bad Teacher» spiller hun en ungdomsskolelærer som ufrivillig havner i jobben og hater den fra første stund. Hennes misforståtte empati går verken hjem hos elever eller lærere, men så dukker det opp en konkurranse om å bli årets lærer - og samtidig imponere kollegaen spilt av Justin Timberlake. Timberlake spiller den rike og sympatiske kollegaen som Cameron Diaz ser sitt snitt å slå kloa i så hun kan gi opp lærerjobben.

SE MER:Men Cameron da!

Spiller mot eksen
Timberlake er for øvrig Cameron Diaz' ekskjæreste i det virkelig liv. De to har beholdt et godt vennskap og synes det var en glede å spille sammen.

Filmen er ikke uventet full av banneord, og har derfor fått en streng aldersgrense i USA. Her hjemme har den fått 11 års aldersgrense.

Side2 har fått tak i en tabbevideo eller blooper reel fra innspillingen. Og der beviser Diaz at hun ikke har et så veldig mye penere språk i virkeligheten.

Reklame

Topp 10 salg i langhelgen

Kommentarer til denne saken