Gå til sidens hovedinnhold

Både publikum og dommerne ble målløse

Skyggeteater-gruppa fikk flere i salen til å gråte etter denne opptredenen. Se filmklipp her!

(SIDE2:) Den ungarske gruppen «Attraction» har rørt flere til tårer etter deres utrolige skyggeshow i talentprogrammet «Britain`s got talent».

Forteller med skygger
Det var i april måned at de flinke danserne i skyggeteateret-gruppen for alvor ble kjent etter at de imponerte både publikum og dommere med sin tolkning av en persons livshistorie som innebærer både kjærlighet og tragedie. Her bruker de sine egne skygger til å lage bilder og kulisser til å skape en historie med musikk i bakgrunnen.

Se filmen her:

HTML EMBED

«Kunst»
Flere i salen måtte finne frem lommetørklet og tørke tårene etter å sett det danserne opptre på scenen. «Britain`s got talent»-dommer Amanda Holden merket også klumpen i halsen etter fremførelsen til «Attraction», mens dommerkollega Alesha Dixon satt og måpte av beundring.

Simon Cowell, som er kjent for å kanskje være den strengeste i dommerpanelet, lot seg også forføre av musikken, bevegelsen og historien til skyggeteater-gruppen.

Filmen av er blitt delt flere ganger på YouTube og et «Attraction»-videoklipp er blitt sett av over 13 millioner mennesker. Folk har også lagt igjen over flere tusen kommentarer i kommentarfeltet:

«Helt utrolig vakkert» skriver en person.

«Dette er kunst», mener en annen.

«...Og der røk dagens sminke» skriver en tredje.

Reklame

Her får du tak i de superpopulære shortsene

Kommentarer til denne saken