Gå til sidens hovedinnhold

1 badedrakt på 4 forskjellige måter

Vi viser deg hvordan du kan style badedrakten til hverdags.

(SIDE2): Badedrakten er ikke bare forbeholdt stranda, den kan like gjerne brukes som en body, og er både sexy og vakker til riktig styling.

Her viser vi deg hvordan du lett kan inkoorporere badedrakten i fest-, jobb- og hverdagsgarderoben din.

Vi har tatt utgangspunktet i en hudfarget badedrakt. Hudfarget badetøy er som kjent rålekkert til solbrun hud.

Blyantskjørtet

Skjørtfasongen er en tidløs klassiker og er en viktig del av trendbildet denne sesongen. Vi valgte et feminint skjørt i sort med vakre blonder. For å balansere antrekket valgte vi å style det med en hvit blazer som strammer opp looken. Som tilbehør har vi valgt å kombinere antrekket med en lekker hudfarget clutch fra Valentino, et tynt gullsmykke med en enkel perle. Dette antrekket er perfekt til jobb, date eller en deilig storbyferie.

Skinnbuksen

De fleste av oss har en skinnbukse i skapet, kombinerer du den med en badedrakt får du et supersexy antrekk. Pynt antrekket med et vakkert hårsmykke, og velg "statement" sko for å rocke det opp. Solbrillene er trendy og kule til dette antrekket.

Pastellskjørt

Pasteller er nydelig å kombinere med nude farger. Sammen med den hvite kimonoen får du en sart, og bohemsk look. Et par paumps med leopard print gjør hele antrekket litt frekkere.

Stripebuksen

Den vide stripete buksen er et av trendplaggene alle fashionistaer vil ha i sommer, vi har valgt å kle antrekket ned med flate, behagelige Birkenstocks, men buksen kan også brukes med for eksempel høyhælte sandaler. Denimjakken og capsen understreker den avslappede looken.

Kommentarer til denne saken