Gå til sidens hovedinnhold

Her er sommerens bikinier

Se de første bildene av årets bademote!

(SIDE2): Sjekk ut de første bildene av årets bademote fra H&M, Cubus og KappAhl.

Bildespesial lenger ned i artikkelen!

Trendy detaljer
Selv om bikinisesongen fortsatt er et stykke unna er det aldri for tidlig å smugtitte på sommerens bikinitrender. Søte detaljer som feminine perler, blomstermønster og sløyfer preger årets bademote.

Hotte badedrakter
Badedrakter er ikke lenger bare for «gamle kjerringer». Vis fram midjen med årets badedrakter i sexy snitt og kule detaljer. Horisontale striper og polkadotter er også trendy, og dette finner vi igjen både på bikinitopper og badedrakter hos alle de tre kjedene.

Få siste nytt fra Side2.no: Klikk her!

Få tips her for hvordan du finner riktig badetøy her:

Timeglass
Har du timeglassfigur vil du kle halterneck-bikini og bikinitruse. En underdel med knytting og detaljer på sidene er et godt valg. Finn en bikinitopp som sitter godt og støtter brystpartiet.

Store pupper og bred rumpe
Bikinier med 50- og 60-tallsfasong er et ypperlig valg om du har litt former. Disse bikiniene gir god form og større. Hipster-underdel passer perfekt om du har en litt større og rund rumpe. Har du store pupper anbefales det å bruke en bikinioverdel med spiler. Dette holder brystene på plass og gir en fin kløft. En bikinitopp er også et godt alternativ om du har store pupper eller vil dekke til magen.

Pæreform
Har du smale skuldre og kurver rundt hoftene har du en pæreformet kroppsfasong. Da bør du velge en bikini som retter fokuset mot overkroppen. Velg en ensfarget bikinitruse og en mønstrede bikinitopp. Halterneck-topper vil skape balanse fordi skuldrene dine vil se bredere ut.

Mer fra Side2.no: Sjekk forsiden nå

Lengre ben
Husk at bikinishorts og horisontale striper får deg til å se kortere ut. Bikinier med høy skjæring passer bra om du ønsker lengre ben.

Gutteaktig kropp
Er du liten og tynn med smale hofter er trekantbikini et godt valg. Trekanttopper passer også perfekt til små pupper. Push-up og vatterte bikinitopper løfter puppene og gir fylde. Lyse farger og mønster har en forstørrende effekt. Bikinitruser og badedrakter med beltedetaljer vil også gi deg tydeligere former.

Vis deg fram
Knallfarger, tynne stropper og bikinitruser med knytting i sidene gir deg ekstra oppmerksomhet. Disse bikiniene passer for deg som ønsker å skille deg litt ut av mengden på stranden eller i parken.

Tips:

- Hvitt badetøy kan fort bli gjennomsiktig, særlig etter en svømmetur eller dukkert.

- Sort og mørke farger forminsker, mens lyse farger og store mønstre forstørrer.

- Match bikinien med en solhatt, omslagsskjørt, korte shorts, lekre flipflops og en kul strandveske.

- Få hjelp av personalet i butikken om tips og råd til å finne badetøyet som ser best ut til deg og din figur.

Les også: Sommerens nøkkelplagg

3010

Kommentarer til denne saken