Gå til sidens hovedinnhold

Nå kan du lytte og stemme

Bandwagon har åpnet slusene, og nå kan du både lytte og stemme på låter som er lastet opp.

Bandwagon

OSLO: Bandwagon 2013 rullet sakte men sikkert i gang for noen uker siden, men det har kun vært mulig for band og artister å laste opp sanger. Det har altså ikke vært mulig å lytte og stemme på låtene.

Før nå.– 1. mai åpnet vi også for at brukerne kan lytte til låtene som er lastet opp, og selvsagt stemme på sine favoritter. Så nå ruller Bandwagon for alvor, sier Erling Brøndmo i Amedia.

For de som kjenner til fjorårets avstemning blir årets variant litt annerledes. Muligheten til å gå låtene stjerner fra 1 til 5 er borte, og nå er det kun rene stemmer som teller.

– Nå får brukeren i tillegg til å stemme på låta dersom de liker den, selvsagt også mulighet til å dele den ut på nettet. Antall delinger, avspillinger og stemmer blir telt og vil vises på hver enkelt sang. Men det er antall stemmer som gir poeng, forklarer Kathrine Kveim i Amedia.

Her kan du høre alle låtene fra bandene og artistene fra Oslo – og hele landet!

I tillegg til de 12 delfinalevinnerne plukker også en finalejury ut én låt som går til finalen. Den låten som har fått flest stemmer går også til finalen, som dermed blir bestående av 14 låter.

Allerede nå tyder alt på at årets musikkonkurranse arrangert av Amedias aviser og nettaviser blir vesentlig større enn i fjor. Bare på noen få uker har over 300 band og artister meldt seg på «vognen, og antall låter har bikket 600 i tallet.

I år deltar hele 70 publikasjoner i Amedia, mot 26 i fjor. Hver avis vil i løpet av sommeren plukke ut sin vinner som går videre til en av de 12 delfinalene som arrangeres i september. Finalen avholdes i Namsos 16. november. (ANB)

Les mer om Bandwagon her!

Reklame

Sikre deg sommerens morsomme lesestoff