Gå til sidens hovedinnhold

Banket opp samboerens sengekamerat

37-åringen fant samboeren i seng med en annen mann. Da svartnet det for ham.

(iBergen.no) Det var etter at 37-åringens samboer ikke ga lyd fra seg etter en bryllupsfest i fjor sommer at tiltalte som var hjemme med barna ble bekymret.

På overnatting
37-åringen prøvde flere ganger å få tak i samboeren per telefon, men uten hell. Klokken 05.00 på morgenen kjørte han til stedet der bryllupsfesten ble holdt uten å finne henne.

Mellom klokken 11.00 og 12.00 dagen etter fikk tiltalte beskjed om at samboeren var hos en mannlig bekjent av ham, noe som gjorde ham rolig.

Tiltalte dro for å hente samboeren hos sin kamerat som fikk beskjed av ham at hun befant seg i underetasjen. 37-åringen gikk deretter ned og fant sin samboer i seng med en annen mann. Han dro av dem dynen og fant samboeren sin bare i trusen og mannen i undertøyet.

Flere brudd i ansiktet
I retten forklarte tiltalte at det på dette tidspunktet svartnet for ham. 37-åringen slo mannen i sengen flere ganger med knyttet hånd i ansiktet, noe som førte til at mannen ble sykemeldt i en drøy måned etter episoden. Han fikk blant annet brudd i underkjeven, brudd i nesebeinet, skade på to tenner og flere kutt i ansiktet.

37-åringen som har begge parets barn boende hos seg etter bruddet med samboeren, er i Bergen tingrett dømt til betinget fengsel i syv måneder med en prøvetid på to år.

Mannen må også betale 52.652 kroner i oppreisning og erstatning til offeret.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Reklame

NÅ: Eksklusiv motebutikk er i gang med sitt årlige salg