Gå til sidens hovedinnhold

Dette gjør du bare ikke

Er du lei av folk som ikke kan oppføre seg? Det er vi også...

(SIDE2): Svette menn som sitter på strandrestauranten i baris er ikke bare irriterende, men også ufint. Vi vil helst slippe svette kroppshår fra blekfete, bulende vommer nær maten vår, takk.

- Jeg har faktisk irritert meg over en del denne sommeren, sier Stian. Vi møter ham på Norway Cup sammen med to kompiser. Folk som griller fete koteletter fra Rema på engangsgrillen er det verste, mener han.

- Det oser fett og jeg har vært på badestranda en del ganger hvor det er helt uutholdelig på grunn av de fæle engangsgrillene, sier han.

- Også menn i bar overkropp og turister som ikke kan kjøre i Oslo by er litt irriterende. Bar overkropp er definitivt forbeholdt stranda!

Også vi i redaksjonen har sett oss lei på en del ting i sommer. Er du enig? Diskuter under!

Drikke av feil flaske
Det er noen som ennå syns det er helt greit å dele spytt og vi har lagt merke til at dette særlig er folk med barn. Da er det akkurat som den normale hygienen opphører. Hvis du er en av dem som liker å drikke litt av andres drikkeflasker, så tenk deg om neste gang. Det er ikke helt sikkert at vedkommende vil dele spytt med deg!

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Magen bar
Det er noe som heter å kle seg etter forholdene og på disse varme sommerdagene skjønner vi godt at minimal bekledning er på sin plass. Men, du trenger ikke å gå rundt med alt for små klær og vise fram magen din til alle og enhver på kontoret, kafeen eller shoppingsenteret av den grunn. Med mindre du har magemuskler som Madonna så foretrekker vi topp som går et godt stykke nedenfor brystområdet utenfor strandsonen.

Les saken: Slik må du aldri gå på jobben

Barbeint lykke
Deilig for deg å lufte tærne, men ikke alle andre som må se og lukte dine skitne tær. På badestranda ser vi helst at du går uten (bade) sko, men på byens fortau og særlig kafeer bør du ta på deg et par sandaler i det minste. Å sette nakne føtter opp i stolen ved siden av andre på kafé - det er bare ekkelt. Skal du på besøk til noen er det også ganske frekt å lasse inn med sørgerender rundt tåneglene.

Middag i baris
Overkropp hører ikke hjemme overalt! For eksempel ikke rundt middagsbordet, i hotellresepsjonen eller midt i bygryta. Det er bare etikette, rett og slett.

Engangsgrille på naboen
Joda, det er selvsagt så «deilig å grille i parken», men vis hensyn. Ikke alle syns det er like sjarmerende med stekeos og røyk mitt i trynet. De forsøplende engangsgrillene er miljøskadelige i tillegg.

Leke med navleringen eller piercingen
Det er ikke like naturlig for alle å se magehuden vrenge seg rundt og rundt. Det kan vekke kvalmefornemmelser, selv om det er helt ok at folk stikker hull i kroppen hvorhen de vil.

Tråkke på andres badehåndkle med sandete føtter
Ingen er glad i sand på håndkleet eller i nistematen så se deg for før du valser over strandløven ved siden av.

Sprute på fremmede
Bøller i vannet er ikke gøy, med mindre du er fjortis.

Klage konstant på sommerværet
Bla, bla, bla vær, vær, vær. Vi elsker å prate om det hersens været og noen blir liksom aldri fornøyd. Varmt, for varmt, kaldt igjen også videre...

Badene hunder
Sommer og sol gjør at også hunden må få kjøle seg ned. Men ikke alle er like glad i den firbeinte vennen din og kanskje stopper du andre fra å bade om hunden din okkuperer badevannet og strandkanten.

Mat på trikken
Full trikk og kebab i hånda hører ikke sammen. Å spise mens andre må stå tett ved siden av deg er ikke så hyggelig verken for deg eller sidemannen.

Gjerrige gjester
Det er lov å legge igjen de to kronene til bartenderen når ølen koster 48 kroner.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Kommentarer til denne saken