(SIDE 2): Filmprodusenten Jon Peters har hatt et liv de fleste menn bare kan drømme om. Han har vært gift med en filmstjerne, forlovet med en supermodell og datet en Playboy playmate. Nå kommer selvbiografien, melder den britiske avisen The Daily Mail.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Bråkmaker
Hva har Barbra Streisand, Sharon Stone, Kim Basinger, Pamela Anderson og vår egen Vendela Kirsebom til felles? Svaret er en tidligere frisør som er dømt for fyllekjøring; Jon Peters, eller « mannen som visste for mye» som han liker å kalle seg. Det er kun den legendariske kvinnebedåreren Warren Beatty som kan skryte på seg en tilsvarende liste (et par av kvinnene overlapper faktisk, bla Leslie Ann Warren).

Peters har produsert filmsuksesser som Rain Man og Batman, men han er også kjent som en frekk skandalemaker. Turene på byen med Jack Nicholson er legendariske. Da var narkotiske stoffer og prostituerte hverdagskost. Siden ble han en familiefar med sin fjerde kone, skuespillerinnen Mindy Peters, men skandalene fortsatte. Mindy beskylder ham for å ha lekt med sine edlere deler ved frokostbordet foran barna. Han skal også har revet en hårdott fra sønnens hode i et raserianfall og truet med å drepe henne.

Ingen drømmeprins
Mannen Mindy beskriver er ikke akkurat en drømmeprins, men paret er fortsatt gift. 64 åringe Peters planla å gifte seg med Vendela Kirsebom på 90-tallet. Vendela og Jon bodde sammen i Beverly Hills i fire år. Ryktene sa at Vendela var utstyrt med en forlovelsesring til 1,6 millioner kroner før hun byttet ut Mr. Hollywood med den langt mer jordnære Olaf Thommessen.

- Jon og jeg er fremdeles venner. Han kom ut med «Superman Returns» i sommer. Hele vårt forhold handlet jo om Supermann, egentlig. Nei, det var deilig å gå videre. Olaf representerte noe annet. Noe trygt. Noe vanlig. Altså, han er jo ikke vanlig. Men han var ikke Hollywood. Det er utrolig mye rart som skjer der. Som ikke er meg. Jeg følte at jeg ikke ville ha barn der, uttalte Vendela nylig til Dagbladet .

Hollywood skjelver
Deler av boken har allerede lekket ut på nettet, og nå er det mange berømte skjønnheter som nervøst biter manikyren av neglene i redsel for hva eksen kan finne på å røpe av intime hemmeligheter. Enkelte har allerede gått til motangrep.

- Alle uttalelser om Jon Peters kommer med om meg i denne boken meg er enten ren løgn eller forvridde fakta, sier Barbra Streisand som truer med rettssak.

Det ryktes at forlaget er villig til å betale 5 millioner for rettighetene til selvbiografien hvis kvinnebedåreren røper alt om sine sengepartnere.