Følg oss på FACEBOOK

Den småeksentriske og genierklærte Gaudís mesterverk pynter opp storbyen, der også andre uvanlige arkitekter har fått boltre seg. Byen har dessuten flotte sandstrender, lidenskapelige flamencodansere, godt krydrede tapasretter og er i stadig endring.

Stor konsertopplevelse i Barcelona

Å oppleve en konsert i Palau Música Catalana er magisk. Den unike konserthallen er fylt av lys og farger og står på Unescos verdensarvliste. Palasset ble bygget på begynnelsen av 1900-tallet av arkitekten Lluís Domènech og huser blant annet et enormt orgel med over 3000 piper.
www.servicaixa.com

Last ned gratis guide til BARCELONA

Festivalbyen Barcelona

Barcelona feirer mange festivaler gjennom året, og klarer du å legge turen til en av de mest berømte, vil du få med deg en kulturopplevelse av de sjeldne. Hva med å delta på Sant Jordi-festivalen den 23. april eller Festes de Grácia 15. august? Sant Jordi, der folk gir hverandre roser og bøker på gatene, er den mest populære festivalen i Catalonia. Under Festes de Grácia eksploderer byen av farger og fyrverkeri. Det er mat, musikere og pyntede gater, og festen vil holde på hele natten.

Barcelona for fotballfans

Nou Camp er hjemmet til fotballaget FC Barcelona og Europas største fotballarena med en kapasitet på over 100 000 tilskuere. For mange fotballfans vil en kamp her være den store drømmen. Du kan også få en guidet audio-tur gjennom lagets historie, få se FC Barcelonas garderobe, presserommet og banen. Kanskje får du til og med et bilde av deg selv som holder EM-pokalen?

ABONNER PÅ REISER & FERIE digitalt eller på papir

Adrenalinrush i Barcelona

Liker du ikke fart og spenning, kan du slutte å lese her. SphereMania er en gigantisk ball med plass til to personer inni, og tar dere sjansen blir dere sendt ned en bakke i Parc Del Fòrum. God trening for lattermusklene og andre kroppsdeler for å si det mildt.

Søtmunn i Barcelona

Cacao Sampada er for ekte sjokoladeelskere. Her kan du få varm kakao om vinteren, kald om sommeren og du kan gå amok i konfektavdelingen. 18 ulike sjokoladeiser, sjokoladesyltetøy med bringebær og sjokoladepålegg er bare noe av de mørke søte fristelsene du finner her.