Gå til sidens hovedinnhold

Bare hør på dette

Pønkjævlene er tilbake.

Honningbarna
Verden er enkel
EMI

For en snart skalla, snart førti år gammel fyr er det ikke like umiddelbart å skulle stå på barrikadene og pælme stein på purken. Men det er ikke lett å høre hva Honningbarna hyler på «Verden er enkel», så jeg kan fremdeles nyte musikken uten å la meg forstyrre av det evinnelige ungdomsopprøret.

LES intervju med Honninbarna her og få greie på ting du trolig ikke visste om dem fra før.

Eller, jeg blir jo også pissed av å tenke på Datalagringsdirektivet. Og det er under fire måneder siden jeg lot meg sjokkere over det vanvittige førjulskjøpejaget. Jeg skulle jo ønske jeg ikke levde den gylne middelvei, og visst kan jeg bli forbanna over apatien som herjer. Innrømmelsen er nær:

Honningbarna pirker i en gjennomgående nerve, og det er umulig å ikke kjenne weltschmerzen på kroppen. Spesielt når det akkompagneres av så rå rock som her.

For som det skrives innledningsvis. Du kan gi blaffen i hvorfor Honningbarna spiller, og bare fokusere på AT de spiller. Det holder i massevis. Og vi kommer så tett på at det høres ut som om Honningbarna bare har gjemt seg bak høyttaleren.

Debuten var bra, men samtidig litt «streit». Nå har gjengen fra Sørlandet fått både eksperthjelp og noen ekstra år på baken, og det er ingen som kan si at det ikke svinger som fy av «Verden er enkel».

Det er pønk som rister deg ut av deg stolen, og rock så fengende at det er utenkelig å sette seg ned igjen.

Her kunne man utbrodert og nevnt ting som at Silje Tombre fra Blood Command skriker om kapp med Eddie til du får hår på brystet, men det er likevel ingenting som slår setningen over. Logg deg på og stream umiddelbart.

Reklame

Stor oversikt: Her er salgene i nettbutikkene nå

Kommentarer til denne saken