Fortell oss om din safariopplevelse på FACEBOOK

Minstemann har lovet å si fra om han ser en løve. Eldstemann skal passe på så den ikke spiser oss. Vi står i bilen, med hodet opp av taket og speider utover de afrikanske slettene.
– Hysj! Hva var det?
Det rasler i trærne, grener svinger fra side til side, kvister knekker. Ut av buskaset kommer en elefantfamilie. Ti, tolv, nei vent litt – 14 stykker. De enorme dyrene krysser veien rett foran oss, på rekke og rad. Snablene subber i bakken. Helt bakerst dilter tre små elefantbabyer. De strever med å holde følge, men elefantmamma passer på. Hun venter tålmodig til alle er over veien før hun reiser snabelen og avgir en solid avskjedsfanfare i vår retning.
Kombinasjonen barn og dyr er en garantert hit, og for deg som ønsker mer enn bondegårdsferie og besøk i dyreparker, er safari et flott alternativ.
Safari er en ferieform som primært er knyttet til det afrikanske kontinent, og som kan kombineres med mange andre spennende opplevelser. Hva med rafting i Zambia, topptur på Kilimanjaro, surfing i Sør-Afrika eller strandferie på Zanzibar eller i Mosambik?
Det er mange safaritilbydere å velge mellom, både i Norge og lokalt, og de fleste skreddersyr et opplegg som passer dere. Vær klar over at det fort kan bli kostbart når hele familien er med, og prisforskjellene er store. Innhent derfor tilbud fra flere. Vurder nøye hvor mange overnattinger og hvilken standard dere ønsker. Det kan ofte lønne seg å bruke lokale operatører og å gå flere familier sammen.

Hvor Kenya, Tanzania, Sør-Afrika, Namibia, Botswana, Zambia, Malawi og Mosambik er alle land med gode safarimuligheter.
Tips På safari blir det mye bilkjøring og lange dager. Ta derfor med underholdning – spill, bøker, tegnesaker, musikk og lydbøker – og en liten pute for den som trenger en høneblund underveis.

Afri Roots
Ditt Afrika
Safari opplevelsesreiser
Jambotours

Tips til hvordan reise på
FERIE MED BARN
SYKKELFERIE MED BARN

STORBYFERIE MED BARN
FJELLTUR MED BARN

DYKKEFERIE MED BARN