Fortell oss om din storbyferie på FACEBOOK

En storby er full av opplevelser barn vil like. Det være seg spennende museer, dyreparker, lekeplasser, rare butikker, gateartister, morsomme transportmidler eller svimlende bygninger.
Mange voksne sliter seg ut på byferie fordi programmet blir for tett og gangavstandene for store. På familietur må tempo og aktiviteter tilpasses de minste. Bli enige på forhånd hva dere skal gjøre og planlegg dagene sammen.

Hvor Hele verden. På Lonely Planets topp ti liste over barnevennlige byer ligger Oxava i Mexico, Istanbul i Tyrkia og London i England øverst. Reiser & ferie anbefaler også:
New York er byen som trollbinder gamle som unge. Dra opp i de høye husene og ned de brede avenyene. Spaser over Brooklyn Bridge, og utforsk skateparken under den etterpå. Kjøp Converse sko, spis en enorm hamburger. Tilbring en dag eller to i Central Park, gjerne med rulleskøyter. Etter Frihetsstatuen, gå innom Ellis Island Museum for å lære om innvandringen til USA og for å finne slektninger i registrene.
I Berlin kan dere for eksempel ta en guidet graffititur og oppleve verdens fineste gatekunst. Bli underholdt av gatelivet på Brandenburger Tor og tilbring en dag i Zoo Berlin, Europas største dyrepark med akvarium. Besøk også Museum für Naturkunde som har en av verdens beste dinosaurutstillinger.
Tips Gjør kjente severdigheter mer interessante ved å fortelle historier knyttet til dem. Ha leker og belønninger i bakhånd til kjedelige stunder.

www.nycvisit.com
www.berlin.de
www.alternativeberlin.com

Tips til hvordan reise på