(SIDE2:) Besteforeldrene, som er bosatt i Florida, er siktet på flere punkter etter at de trakk barnebarnet i en lekebil etter sin SUV. De to var også påvirket av alkohol da de drev med den livsfarlige leken.

Jublet i forsetet
Amerikanske Paul (49) og Belinda Berloni (47) har innrømmet overfor politiet at de hadde drukket alkohol før de bandt to hundebånd fast i barnebarnets lekebil. Deretter festet de tauet i sin egen bil, og kjørte nedover fortauet ved en gate i Sarasota, Florida. Belinda skal ha heiet og vinket fra bilsetet, ifølge politirapporten. Den syv år gamle jenta hadde ikke på seg hjelm, og var kun iført badedrakt.

Faren ble sint
Det var en politibil som oppdaget leken, og grep inn. Politibetjenten skal ha luktet alkohol fra besteforeldrene. Belinda uttalte til politiet at hun forsto at leken var farlig, men mener at de bare hadde det gøy, og at de hadde holdt på med leken hele dagen. De innrømmet å ha drukket alkohol.

Paul Berloni er siktet for å ha kjørt bil i påvirket tilstand, og begge er siktet for å ha satt barnets liv i fare.

Faren skal ha blitt kalt til åstedet, og ifølge SplashNews ble det et «verbalt opprør» med foreldrene, før han tok barnet fra dem. Den 7 år gamle jenta ble ikke skadet i leken, ifølge YahooNews.