(SIDE2): Radiovert Lars Eikanger i Radio Metro har i hele november gått med bart - sammen med flere andre kjente og ukjente nordmenn, i forbindelse med Movember.

I løpet av november måned hvert år oppfordrer Movember menn over hele verden til å la barten vokse, med mål om å samle inn penger og sette fokus på menns helse.

Movembers mustasjer ble først anlagt i Australia allerede i 2003, og siden den gang har historien om Movember og helsebudskapet spredd seg over kloden.

Mer fra Side2.no: Sjekk forsiden nå

Radio Metro har hatt en avstemning blant sine lyttere om hvem som skulle fjerne barten til Lars 1. desember.

Den heldige vinneren ble ingen andre enn Eli Hagen.

Man kunne nominere og stemme på dem hvem ville. Man kunne til og med foreslå seg selv. Så her har lytterne fått fritt spillerom.

Eli ble stemt til topps, Fabian Stang fikk andreplassen og Christer Falck kom på tredjeplass. Blandt de andre som fikk stemmer var Alex Rosén, Toppen Bech, Thea Olsen og «Sinnasnekkeren».

- Jeg skal innrømme at jeg var en smule spent da vi ringte og inviterte Eli til studio. Men hun var sporty, og svaret var enkelt: Hvis Lars tørr å la meg gjøre det, så skal jeg gjerne gjøre det! Det var første gang at Eli fjernet en bart, sier produsent i Radio Metro, Bjørn Ivar Holter, til Side2.

I dag tidlig fjernet Eli barten til Lars under morgensendingen.

Eli var en racer på klippingen, og seansen var over på få sekunder. Eli syntes ikke noe særlig om barten, og fjernet den med glede.

- Å fy a` meg. Nå blir kona di glad når du kommer hjem tenker jeg, sa hun.

Se video ved å dobbelklikke på bildet under.

HTML EMBED