Den britiske komikeren Jason Manford har nå måttet bite i det sure eplet ved å si fra seg ankerjobben i BBCs The One Show, som følge av upassende kommunikasjon med så mye som et dusin kvinnelige fans.

Manford fikk jobben som tv-vert i The One Show i sommer og har siden det høstet stor suksess sammen med Alex Jones, som sitt kvinnelige motstykke.

Manford har levert inn oppsigelsen sin, med begrunnelse av at han ønsket å fokusere på familien og turnéforpliktelsene sine. Komikerns agent sier til Dailymail at:

- Jeg kan vanskelig se at Jason kommer til å jobbe i The One Show igjen.

Ekstern flørting
Jason Manford har innrømmet å ha brukt skype og twitter til å holde kontakten med flere kvinner samtidig. Manford som er en flittig bruker av Twitter har over 200.000 som følger de korte setningene han lirer av seg.

- Vi har ingen kommentar utover at vi har forståelse for Manfords avgjørelse, sier en talsperson for BBC. I forbindelse med Manfords oppsigelse.

BBC-toppene blir nå pent nødt til å finne en erstatter for skandalekomikeren som nå har valgt å forlate tv-kanalen.

Offentlig beklagelse
I kjølvannet av alle episodene har Manford har gått sin kanossagang og offentlig unnskyldt seg til både fans og familie, for alle tilfellene av nettkontakt med med kvinnene han ikke er gift med. I henhold til kilder Dailymail har vært i kontakt med har Jason Manford mottatt opptil flere nakenbilder av «samtalepartnerene» sine.

Jason Manford bor sammen med sin kone i Stockport. De har to barn sammen med et tredje barn bare uker unna.

Les flere saker på NA24