(SIDE2): - Denne masken kaller vi Express-facial og den tar cirka 30 minutter. Den passer for alle som vil «kickstarte» huden etter sommeren, eller trenger en askepotteffekt til en viktig anledning, sier hudpleier Elisabeth Grimeland hos BeautyLounge på Majorstua i Oslo.

Innehaver er Linda Johansen som har fått utviklet en egen maskin med forskjellige funksjoner som hevder å gi huden en effektiv dyprens og en «up Plumpende» effekt. Det er denne vi skal teste.

HVA: Huden renses med ett aktiviserende renseprodukt. Deretter brukes en skrubb med mikrokrystaller og fruktsyre som effektivt jevner hudstrukturen.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

- Med dyprensprogrammet skal huden få en effektiv dyprens uten klemming og smerte. Jeg bruker ett spatellignende apparathode som jeg fører over huden. De ultrasoniske bølgene renser porer, fjerner unødvendig død hud, talg, overflødige pigmenteringer og stimulerer hudens blod og lymfesirkulasjon. Huden blir strålende klar og ren, lover Elisabeth.

Deretter påføres ett serum som inneholder mye fuktighet, antioksidanter og stimulerende peptider. Og en fuktighetsgivende gelé som sørger for at overflatestrukturen ser jevn ut.

HVORDAN: Jeg legger meg ned på benken som er ferdig oppvarmet med et varmeteppe. Elisabeth forteller meg at huden min er litt dehydrert og at jeg har enkelte solskader..

- Men etter denne masken vil du føle at huden er strålende klar og ren, sier hun.

Med en maskin som lager høye pipelyder begynner hun behandlingen. Spatelen på maskinhode er litt varm, men det er ikke ubehagelig. Spatelen føres over hele ansiktet etter at ansiktet har fått seg en omgang med skrubb og fruktsyre. Det prikker litt i huden, og etter skrubben kjenner jeg at huden er litt sår.

- Det som skjer nå er at lydbølgene når langt ned i huden sin og masserer huden innenfra, sier Elisabeth. Dette er helt umulig å få til med noe annet apparat og effekten blir unik og umiddelbar, sier hun.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Det aller viktigste i din daglige pleie av huden er å få alle de virksomme ingrediensene i kremer og serumer til å nå inn dit de skal. Og for at det skal skje er en skrubb noe av det aller viktigste, mener Elisabeth.

- Du kan smøre på deg hva som helst av dyre, flotte kremer men skrubber du ikke huden og bruker en tonic vil du aldri få noen som helst effekt av virkestoffene, sier hun. De vil bare legge seg på overflaten og du betaler masse penger for ingenting, sier hun.

HVORFOR: Resultatet av en Express Facial er en strålende klar og ren hud som ser «smashing» ut der og da.
Det er en god maske som kan gjøres etter sommeren som klargjør huden for høst og vinter og både fyller opp lagrene med fuktighet og gir huden et løft i riktig retning. Denne masken ser du effekten av samme dag og noen dager fram i tid.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

EFFEKTEN: - Wow, huden din er kjempefin, utbryter fotografen. Etter en halvtime effektiv maske mener hun å kunne se forskjell på huden min momentant.
Jeg ser meg i speilet og ser at huden ser klar og fin ut. Litt hoven, og dette er den «up-plumpende» effekten, tenker jeg. Dagen etter er huden også flott. Jeg var litt rød rett etterpå, men det ga seg fort og denne masken har uten tvil en umiddelbar virkning. Skal du på fest, i bryllup eller vil se flott ut for en spesiell anledning så er denne masken perfekt. Dessuten er det deilig at det bare tar 30 minutter. På den tiden bør du også sørge for å få en hudanalyse av hudpleieren, som velvillig deler ut gode råd til din hudtype.

PRIS: 989 kroner

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!