Gå til sidens hovedinnhold

Beckham merket for livet

Se bildene av fotballstjernens nye ekstreme tatovering.

(SIDE2): David Beckham viste frem sin nye tatovering tirsdag. Da hadde han tatt med kona Victoria til Paris på en overraskelsestur.

Flere bilder: Se under

Anledningen var hennes 33-årsdag, og dagen startet ifølge The Sun med at hun våknet opp i deres hjem i Madrid med kort som sønnene Brooklyn, Romeo og Cruz hadde laget til henne.

Pyntet seg med tatovering
Senere overrasket David Beckham henne med en tur til Paris på første klasse. Her hadde han booket rom på deres favoritthotell, The Ritz.

Han var for anledningen antrukket i en tettsittende t-skjorte som tydelig viste frem hans nye tatovering. Han har fra før av dekorert kroppen med flere tatoveringer, men hans nye tatovering overskygger alle de andre.

Den dekker nemlig hele hans høyre hånd.

Tatoveringen ble viet stor oppmerksomhet da han tok sin kone med på shopping, og senere på kvelden hadde han arrangert en middag med nære venner og familie. En bursdagsfeiring som man skulle tro Victoria Beckham var svært fornøyd med.

Tatoveringen ble viet stor oppmerksomhet da han tok sin kone med på shopping, og senere hadde han arrangert en middag med nære venner og familie.

En markering?
Engelsk presse spekulerer også I betydningen av tatoveringen. Victoria Beckham får ikke alltid de mest positive kommentarene fra kommentatorer i Storbritannia, og heller ikke denne gangen slipper hun unna.

Daily Mail er blant de som har skrevet om tatoveringen, og de har en ikke navngitt kilde som sier at tatoveringen symboliserer David Beckhams motvilje mot å dra til USA.

- Det var ikke en enkel ting å bestemme seg for, og avgjørelsen var egentlig ikke Davids. Det ar Victoria som bestemte dette fra dag en, sier kilden til avisen.

Kryptisk budskap
Tatoveringen er ikke noe Victoria ville at han skulle gjøre. Hun mente det ikke bidro til at de fikk en god start i USA. Men David var ikke til å stoppe siden han ville vise hva han følte rundt det å flytte, selv om det er rimelig kryptisk.

I tatoveringen kan man ifølge kilden se ordene «Pray For Me». Ifølge den anonyme kilden er det tungt for David Beckham å snu ryggen til England som han har vært en representant for så lenge, for å omfavne USA.

Ingen av disse opplysningene er imidlertid Bekreftet av David Beckham selv, så det kommer nok mer om denne tatoveringen.

Reklame

Strømsjokket: Spotpris 77,72 øre - fastpris 24,90 øre