(SIDE2): Det har alltid versert mange rykter rundt ekteparet David og Victoria Beckham.

  • Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

I oktober ble det klart at den italienske klubben AC Milan skal leie Beckham fra 7. januar.

Dametrøbbel i Spania
Britiske Daily Mail skriver onsdag at Victoria er svært bekymret over at ektemannen skal alene til Italia i flere måneder. Det har ikke blitt bekreftet noe sted at hun og resten av familien ikke skal med på flyttelasset til Italia, men hun har en egen karriere å ta vare på i USA. Det er derfor naturlig å anta at hun fortsatt vil ha sin base i USA.

Ifølge avisen har hun nå gått ned i vekt som følge av påkjenningen av at David Beckham skal bo alene i fotballgale Italia.

Mange husker all oppmerksomheten ekteparet fikk forrige gang David Beckham bodde borte fra sin kone. Det var en periode i 2004 da han spilte for spanske Real Madrid.

Da kom beskyldningene om at han hadde et forhold til sin personlige assistent Rebecca Loos.

- Noen venner har hintet om at hun ikke bør la han få dra alene, skriver avisen om David Beckhams Italia-reise.

På sidelinjen med kvinne
Om det stemmer så er det nok grunn til å tro at det hersker en viss paranoid stemning hjemme i stua til familien Beckham.

Bedre ble det nok ikke i går da David Beckham satt på sidelinjen da LA Lakers spilte hjemmekamp mot Chicago Bulls i NBA.

Der hadde han nemlig selskap av datteren til den styrtrike forretningsmannen Tim Leiweke. De to så ut til å finne tonen sammen, og det var det mange fotografer som fikk med seg. De første meldingene som gikk ut etter kampen baserte seg på at Beckham hadde flørtet med en ukjent ung kvinnelig fan. Om Victoria foretrakk det fremfor en styrtrik pen profilert kvinne vites ikke, men det er nok ikke spesielt gunstig for Italia-planleggingen til ekteparet.