Gå til sidens hovedinnhold

Danse-Harry på gatefest i Belize

Drakk rom og festet med lokalbefolkningen.

(SIDE2): Prins Harry (27) har rykte på seg for å være en skikkelig partyløve, men da han i helgen ankom Belize i Karibia, var både cocktailene og svingomen med lokalbefolkningen en del av det offisielle programmet, skriver The Telegraph.

Besøket til den tidligere kolonien som ble uavhengig i 1981, men hvor bestemor Elizabeth fortsatt er dronning, er en del av den omfattende turneen som hele den britiske kongefamilien er involvert i for å markere dronningens 60-årsjubileum som monark.

Testet lokale brygg
For prins Harry er dette første gang han representerer dronningen utenlands på egenhånd. Harry ankom Belize lørdag, og samme kveld var han med på gatefest i hovedstaden Belmopan.

Der insisterte byens ordfører på at Harry smakte på alt av lokale brygg, før han ruslet rundt og hilste på noen av de 2000 fremmøtte.

I talen sin beklaget Harry at bestemoren ikke kunne komme, og sa at de fikk klare seg med ham som erstatning.

Han brøt også kongelig protokoll da han under talen spontant svarte på tilrop fra tilhørerne.

Besteg mayapyramide
Harry fikk også vist fram danseferdighetene, da en kreoldanser bød ham opp til en svingom.

Prinsen skal besøke tre land på sin ukeslange turné i Karibia. Fra Belize gikk ferden søndag til Bahamas, og siste land som får offiselt besøk er Jamaica.

Deretter skal han til Brasil for å fremme britiske handelsinteresser.

Under Belize-besøket har Harry også besøkt mayapyramiden i den forhistoriske byen Xunatunich – et av landets største turistmål.

Der fikk han også et spesialpass for å vise at han hadde besøkt byen i 2012, året hvor verden ifølge mayakalenderen skal gå under.

Se danse-Harry i aksjon her:

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken