STRATOS/(Side2): Den britiske musikeren, Ben Adams (30), har opplevd stor suksess med popgruppa A1 sammen med blant annet norske Christian Ingebrigtsen.

Den karismatiske 30-åringen har vært i Norge ved gjentatte anledninger, og i høst blir han stasjonert i den norske hovedstaden som en av deltakerne i «Skal vi danse».

- Jeg takket ja fordi jeg har sett den britiske versjonen en del ganger og hver gang jeg har snakket om å gjøre den britiske versjonen så har det ikke funket med A1 og turneringen og så videre. Når manageren min ringte meg angående den norske versjonen og vi fant ut at den neste A1 turneen ikke er før i slutten av november, så det var perfekt timing, sier Adams, til Side2.

- Jeg kan ikke klage
Til tross for sin artiststatus legger ikke Adams skjul på at han synes det er kostbart å oppholde seg i Norge, og innrømme at han får godt betalt av TV 2 for å være med i realityprogrammet.

- Ja, de betaler meg godt. Jeg kan ikke klage, sier han og smiler.

- Oslo har en spesiell atmosfære og jeg savner det når jeg drar hjem, men det er veldig dyrt her. Når man er her og blir vant til det, men når man kommer hjem så skjønner man hvor billig ting er der og jeg går rundt og kjøper alt. Så kommer man hit, og så er prisene et sjokk igjen.

Hva synes du om ølprisene da?

- Jeg drikker ikke så mye øl og jeg er så heldig at når jeg går ut så bruker det å være gratis. Men det er forferdelig for jeg vet at når man skal ut på bar her så må man ta ut et lån for å kunne betale for seg.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

- Får betalt for det
Fra før har Adams vært å se som deltaker i den britiske kjendisutgaven av «Big Brother». Realityprogrammet er svært populære i Storbritannia, men han lovte seg selv at han aldri skulle være med på et realityprogram hvor han ikke lærte noe nytt.

- Nå får jeg lære noe nytt, og jeg får betalt for det, sier Adams.

- Lapskaus er det verste
Sammen med A1 har Adams turnert Norge rundt og artisten legger ikke skjul på at han liker landet.

- Det er et fantastisk fint land. Snøen er det beste med Norge, for vi får ikke snø i Storbritannia. Jeg vet nordmenn synes det er kjedelig med snø, men jeg elsker det.

Han avslører også hva han liker minst med Norge.

- Lapskaus er det verste. Det skjønner jeg ikke. Det er bare dritt i en bøtte. Det er alle restene fra dagen før. Det ser som spy og det er forferdelig.

Dette er danseparene i årets «Skal vi danse»:

Eldar Vågan skal danse med Elena Bokoreva Wiulsrud (26)
Hanne Sørvaag skal danse med Egor Stalion Filipenko (25)
Stein Johan «Steinjo» Grieg Halvorsen skal danse med Marianne Sandaker (24)
Lillian Müller skal danse med Glenn Jørgen Sandaker (27)
Ben Adams skal danse med Tone Jacobsen (32)
Marit Mikkelsplass skal danse med Lars Alexander Wiulsrud (26)
Lasse Ottesen skal danse med Olga Divakova (24)
Cathrine Larsåsen skal danse med Tom-Erik Nilsen (26)
Vebjørn Sand skal danse med Nadya Khamitskaya (29)
Marianne Aulie skal danse med Calle Sterner (23)
Lars-Erik Blokkhus skal danse med Maria Sandvik (30)

Årets programledere er Katrine Moholt (38) og Carsten Skjelbreid (40).

HER ER PARENE:

5240