Gå til sidens hovedinnhold

Bender er tilbake

Futurama er det lille toget som ville. En serie så spekkfull av humor at amerikanerne selvfølgelig måtte legge det ned. Nå er sesong tre tilgjengelig i all sin DVD-herlighet.

Futurama vant priser.

Futurama er morsomt.... men Futurama ble kansellert i USA. Derfor finnes det kun fem sesonger av serien. Den tredje er nå tilgjengelig på DVD.

Dessverre er dette kanskje den svakeste sesongen for showet (det sier likevel lite). Her prøvde folkene bak desperat å følge noen av de ordrene som kom fra Fox om å gjøre showet mer kommersielt, uten at det hjalp. Noen av episodene er svært gode, men det finnes også andre du kanskje ikke er... klassikere.

Har du noen av disse samlingene fra før av vet du at mye tid har gått med på å lage disse boksene. Gode animerte menyer, og en del ekstramateriale gjør dette til svært gode DVD-plater. 22 episoder er fordelt over diskene, og klassikeren "Amazon Women in the Mood" er nesten verdt det hele. Du får også Emmy-vinneren "Roswell that Ends Well."

Lyd og bilde er svært godt, men det er kun Surround 2.0 - og ikke 5.1.

For deg som liker Futurama er dette en selvfølgelig investering. Du kommer ikke til å se disse episodene bare en gang. Og du får en svært så berømt sensurert episode av Futurama... vi sier ikke mer.

Reklame

Vårens kuleste sneakers til herre

Kommentarer til denne saken