(SIDE2): Det var nok mange pikehjerter som knuste da det ble kjent tidligere i vinter at Sherlock-stjerna Benedict Cumberbatch hadde forlovet seg med Sophie Hunter (36).

De to har siden den svært så tradisjonelle annonseringen av forlovelsen dukket opp på flere tilsetninger sammen, og denne gangen stilte de på rød løper for Palm Springs Film Festival, hvor også Reese Witherspoon, Rosamund Pike og Eddie Redmayne var til stede.

Benedict ble møtt av en horde av fans på den røde løperen, og tok seg tid til å snakke med dem og å skrive autografer før han gikk videre, ifølge Daily Mail.

Fargerik

Hunter, som er skuespiller og teaterregissør, var elegant antrukket i en fotsid og fargerik kjole.

Den nyforlvoede paret har kjent hverandre lenge, og spilte sammen i filmen «Burlesque Fairytales» i 2009.

Cumberbatch delte ut en pris under tilsetningen, og den britiske storavisen skriver at dette er starten på det som nok kommer til å bli en travel prisutdelingssesong for stjerna, som er tippet å være en Oscar-kandidat for sin rolle i The Imitation Game, som er regissert av norske Morten Tyldum.

Nybakt mor

Det var som nevnt ikke bare Cumberbatch og Hunter som strålte på den røde løperen. Reese Witherspoon kom stilig antrukket i en sort minikjole med perledekorereringer, og Rosamund Pike - som ble mor for en måned siden, kom i en sort kjole med rosa dekoreringer.

Se bilder fra den røde løperen her: