HTML EMBED

(SIDE2): Benedict Cumberbatch er en god skuespiller, men ikke så god at han klarer å etterligne Beyonce på en troverdig måte. Dét skal uansett noe til, men verdens synes tydeligvis det er svært morsomt å se han forsøke.

Det var under «Grahan Norton Show» at «Sherlock»-skuespilleren ble utfordret av komiker Miranda Hart, som også gjorde sin aller beste etterligning.

Beyonce har en kraftfull og sexy gange, og spesielt i musikkvideoen for «Crazy in Love», som disse to da forsøker å kopiere. Med varierende hell.

Forsøket har blitt delt i storaviser over hele verden, og det er tydelig at folk lar seg sjarmere av Sherlock-stjernas komiske forsøk.

Selv om Cumberbatch ikke fikk det helt til, så har han tidligere vist seg som en danseløve, blant annet under Comi Con i 2013.

Skuespilleren er i disse dager i full sving med å promotere sin siste film, «The Imitation Game», som er regissert av norske Morten Tyldum.

Se trailer her:

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=JsAJpqwiVQLSuKed--AJJkCbY7XbhHrk7vBzL4oqcXpgubnNaPB9G1UUCOyEmR13l6Hhedm_AGrUWlY8VY_15sEbabEZaJyhKe4i2eNL-qlI3qKLX2y3Mj5HA7WwSqvRhkcrsHJheKo&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

Historien dreier seg om den britiske kodeknekkeren og matematikeren Alan Turing (Cumberbatch) under annen verdenskrig. Han knakk de hemmelige tyske Enigma-kodene.

Foruten Cumberbatch står en rekke store navn står på skuespillerlista, deriblant Keira Knightley, Matthew Goode, Charles Dance og Mark Strong.

Gjenopplivingen av «Sherlock» på moderne og britisk vis har gjort Benedict Cumberbatch til storstjerne.

Her kan du se hvor langt Cumberbatch var fra originalen:

HTML EMBED
http://www.side2.no/underholdning/sannheten-om-sherlock-og-moriarty-avslrt/8475948.html