(SIDE2): Det var lite annet å si om hvordan Benedict Cumberbatch annonserte at han skulle gifte seg med teaterregissøren Sophie Hunter annet enn «klasse».

«Sherlock» selv satte nemlig inn en kunngjøring i The Times under deres faste spalte «kommende bryllup».

Ingen paparazzibilder

I kunngjøringen sto det:

The engagement is announced between Benedict, son of Wanda and Timothy Cumberbatch of London, and Sophie, daughter of Katharine Hunter of Edinburgh and Charles Hunter of London.

Cumberbatch selv har en veldig normal forklaring på hvorfor han fortalte at han skulle gifte seg på den måten.

- Det er det jeg hadde gjort om jeg ikke var berømt, sier skuespilleren.

Han sier det var en måte å fortelle venner som de ikke hadde snakket med at de skulle gifte seg før noen hadde jaktet rundt på et kornete bilde av en ring på fingeren til Hunter.

Oscar-sjanser

Benedict Cumberbatch har hovedrollen i Morten Tyldums «Imitation Game». Filmen har norsk premiere til jul, og er allerede spådd store Oscar-sjanser til neste år.

Samtidig kommer det en ny sesong med «Sherlock» i 2015. Men før det får du høre Cumberbatch som dragen Smaug i «Hobbiten - femhærslaget».

Stjernen er forøvrig kjent for ikke å ta seg selv så alvorlig. Blant annet gikk han som Beyoncé da han nylig gjestet Graham Norton Show.

Martin Freeman som spiller mot ham både i «Sherlock» og «Hobbiten» gjør også det han kan for å angripe kameraten.

- Han lå naken og vred seg på en fell, opplyste han da Cumberbatch fortalte hvordan han spilte dragen i «Hobbiten»-filmene.

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=52MmrKW2CYV8Mupyw3844KB4UlPRLTfbJemBwHuwpkpATUd393f0SkYbMW_WbEwG1hUIHbVqVzwEcpirgm0RYrA9-Si54j6-IY0ydDXkZZKgvEDAbco8e6DWxeDX6TIFjCM6Q0xNxsg&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);