(SIDE2): Han seiler i medvind som bare det om dagen, britiske Benedict Cumberbatch, og hovedrollen i Morten Tyldums «The Imitation Game» har definitivt bidratt til det. Og hos damene har den Hollywood-sammenlignet blyge skuespilleren blitt svært så populær.

LES også: Morten Tyldum er Oscar-nominert
OG her: Knekker Hollywood-koden

Men det at de kaller seg Cumberbitches, setter ikke 38-åringen så stor pris på.

Han fortalte nylig Ellen DeGeneres, at han håper de vil komme med et nytt kallenavn, som er mer sterkere.

- Det er som å prøve å tvinge en tilståelse ut av meg, det å få meg til å si det ordet, for det får meg faktisk til å krympe meg litt.

- Det var ikke jeg som fant det på. Og jeg synes at det er fantastisk og flatterende at damene liker meg, men kan dere ikke komme med et navn som ikke setter feminismen tilbake? Gjør dere selv sterkere, når dere først skal bli helt tullete over en fyr. Velg et navn som kanskje har litt mer selvrespekt.

Men fansen selv sier de ikke mener noe galt med det, de ville bare ha litt moro med navnet hans.

Det er ikke førte gang skuespilleren snakker om feminisme. I fjor var han med på magasinet Elles kampanje, og trakk i t-skjorte med skriften «Dette er hvordan en feminist ser ut» påtrykket.

PS: For de ivrigste av fansen – Benedict annonserte både forlovelse og at han skal bli pappa nylig. Han er sammen med Sophie Hunter og de to venter barn sammen.

LES mer: Venter sitt første barn
OG her: Cumberbatch viste frem forloveden på galla