Bortsett fra de tradisjonelle «Vi Menn»-pikene og en og annen forside på FHM er det bare ett sted i Norge som hver uke presenterer håpefulle, norske nakenmodeller - Onlinemagasinet.

Eller omag.no, som det hovedsakelig kaller seg nå. Her kan vi ukentlig møte jenter som Anna Sofie fra Larvik, Christina Øien fra Tromsø og Ida Cahtrine Østli fra Eidsvoll.

Det er fotograf Arne D. Skalmeraas som er primus motor bak nettsiden.

- Arne, av alle de damene du fotograferer og intervjuer, hvilke er det gutta har klikket aller mest på?

- Jeg tror fortsatt den mest klikkede modellen vår gjennom tidene er Tine Helene Valle . Hun har jo dessverre sluttet som lettkledd modell. Men det har kommet mange nye til, det siste året har blant annet to jenter fra Nord-Norge gitt veldig mye klikk, Sanne og Benedicte – som egentlig jobber som fisker. I tillegg Marielle fra Grimstad.

- Hvorfor tror du akkurat disse tre ble så populære?

- Felles for de tre er at de kommer fra mindre steder hvor det vekker oppsikt når noen stiller nakne på bilder. I tillegg er alle disse jentene veldig søte som personer, og de har flotte kropper – perfekt blanding av å være slanke og å ha former – slik gutta elsker det.

- Hvor mange damer tror du at du har fotografert opp gjennom tidene?

- Hehe, nå har jeg holdt på med dette på deltid og heltid i ti år. Med mellom 50 og 100 i året så tipper jeg rundt 750.

- Er det ett fotooppdrag du minnes spesielt godt?

- Jeg husker veldig godt den første photoshooten med Annette Soknes, som vi gjorde på en strand på Kypros klokken halv fire om morgenen. Hun var ekstraordinær å jobbe med fra første stund.

- Av alle nakenmodellene vi har i dag, hvilke tror du har potensiale til å bli en virkelig norgeskjendis?

- Fantastiske Annette Soknes fra Trondheim er the one and only. Mange har potensiale, men få er villig til å jobbe hardt nok og lenge nok til å gjøre virkelig karriere.

Soknes er likevel ikke blant de damene som har vært mest populære på omag.no.

Gå til neste side for å se bildene av «Norges deiligste damer» akkurat nå.

En av de soleklart mest populære damene, er Benedicte Iselin Johansen. Muligens bedre kjent som «Norges heiteste fisker».

Fem uker i strekk tilbringer denne dama natt og dag langt ute på havet med 18 menn ombord i en fisketråler.

- Gutter som møter meg syns det er veldig stas i begynnelsen, men det er ikke lett å få seg type når du har en slik jobb. Det er nok ikke mange som liker tanken på at jeg er halve året alene med 18 menn, sier Benedicte lattermildt til Omag.no.

Gutta ombord i tråleren varlset allerede før hun tok bildene for både Omag og Vi Menn at de kom til tapetsere båten med bilder av henne.

Benedicte jobber med forpleining, som er en form for assistentjobb ombord.

- Du kan si at jeg hjelper til med alt som trengs - både med fiske og alt mulig annet.

19-åringen er egentlig utdannet ambulansefagarbeider, men bestemte seg for å dra på havet isteden for å bli ambulanselærling.

- Jeg kommer fra en fiskerfamilie, både faren min og bestefedrene mine på begge sider var fiskere. Men jeg er den første jenta som har dratt ut, og det var ikke mange som hadde troen på meg før jeg hadde vært ute 53 døgn første gang, forteller Mehamn-baben.

Nå har hun til og med vurdert å skaffe seg sjark og bli sin egen fiskebåtkaptein.

- Jeg vet ikke om det finnes noen kvinnelige fiskebåtkapteiner - iallfall er det veldig få. Men det kunne gjerne vært flere!

- Hvordan er det å være eneste jente blant 18 menn på en fisketråler?

- Etter et par uker så glemmer man fort at man er dame, og prater like mye skit som gutta om damer, pupper, sex og Lotto.

- Du blir ikke herset for mye med, siden du er eneste dame?

- Haha, det er vel jeg som får mest av «mannskiten», ja. Glemmer jeg trusene i vaskemaskinen, tar det ikke lang tid før en av gutta kommer løpende med dem på hodet!

- Det høres ikke helt ut som noe for alle slags damer?

- Det er en livsstil, du må jo være interessert i fiske og båter og havet for å kunne ha en slik jobb. Du har ingen gleder i hverdagen hvis du ikke bryr deg om hvor mye fisk vi har fått.

- Hva med modellkarrieren?

- Noen karriere som modell kommer jeg neppe til å satse på, men syns det har vært utrolig gøy og lærerikt å stå foran kamera, fastslår Benedicte.

Se alle bildene av Benedicte her

Men vent, det er mer. På neste side kan du lese mer om Sanne fra Hammerfest.

Sanne Småvik sto for en av de tre mest populære bildeseriene til Onlinemagasinet i 2012.

- Jeg har vel litt sjarm og et par - tre mannlige fans rundt omkring, sier Sanne selv beskjedent i en kommentar.

Bildene ble tatt en kjølig sommerdag, men det ser ikke ut til å plage Sanne nevneverdig.

Sanne fra Hammerfest er den andre «Ukens Babe» Omag har hatt fra verdens nordligste by, og det er ingen tvil om at jenter fra Finnmark slår godt an blant nettsidens lesere.

- Sjelden har det vært så mange VIP-klikk på en babe i løpet av en enkelt natt som vi opplevde etterat vi la ut de usensurerte bildene av Sanne Småvik tirsdag kveld, sier Arne D. Skalmeraas.

Sanne selv tror hun skiller seg litt ut.

- Av en eller annen grunn er det mange i Hammerfest som er interessert i livet mitt. Jeg skiller meg nok litt ut, sier Sanne.

Akkurat nå er hun hjemme i Finmark for å ta lappen, men senere i sommer har hun planer om å bo noen uker i Oslo for å gå et bartenderkurs.

- Jeg har også lyst til å satse litt som modell, og skal trene hardt for å få en enda bedre kropp fremover, fastslår den deilige finnmarkingen.

Se alle bildene av sanne her

Men vent, det er enda mer. På neste side kan du lese mer om Marielle fra Grimstad.

Tidlig i januar 2013 hadde grimstadjenta Marielle Tomine Konradsen - som de fleste andre - planer om å slutte å røyke, begynne å treene og fortsette å spise sunt.

Det virker imidlertid ikke som om Marielle har noe særlig å bekymre seg for utseendemessig i alle fall.

- Hva er gutta mest fornøyd med ved deg?

- Jeg har nok fått mest ros for puppene mine, som foreløpig er hundre prosent ekte.

- Hvis en gutt skal sjekke deg opp på byen, hva skal han gjøre?

- Være kostbar, men gi meg oppmerksomhet likevel.

- Hva tenner du på?

- Jeg tenner på mye forskjellig, spesielle bevegelser, kyssing på de riktige plassene, og en hånd nær trusekanten, vil jeg si. Ellers digger jeg babyolje og gode, varme hender som smører den ut.

- Største turnoff, da?

- Gutter som tror de er noe, går rundt som en pingvin og snakker som om de kan få hva de vil.

- Det mest spesielle stedet du har hatt sex?

- I et lite varmtvannbasseng, hvor det var folk så og si overalt. Det var nok noen som skjønte hva vi holdt på med, og jeg syns faktisk det er spennende å ha sex når jeg vet at andre kan se.

- Yndlingsstilling?

- Doggy!

Se alle bildene av Marielle her