Gå til sidens hovedinnhold

Norges frekkeste fotgjenger

Bergen kommune vurderer å anmelde de som har laget sitt eget lille fotgjengerfelt i Skottegaten i Bergen.

(iBergen.no) Beboerne i Skottegaten fikk seg litt av en overraskelse lørdag morgen da de fant ut at et nytt fotgjengerfelt var på plass i den lille og ikke veldig trafikkerte gaten.

Bildet er tatt der Knøsesmauet krysser Skottegaten like ved Nøstet i Bergen. I kommunens samferdselsetat ble de overrasket da iBergen.no fortalte om det kreative veivalget.

- Det var nytt for oss. Dette må vi sjekke opp i, sier avdelingsleder i Samferdselsetaten, Svein Arne Langeland, til iBergen.no.

Ikke godkjent
En time senere konstaterer Langeland at noen har gått sine egne veier med malerkosten.

- Dette må vi få rensket opp i. Her er det ikke gitt godkjennelse til noe overgangsfelt, understreker han og legger til:

- Det ser jo heller ikke ut til at de som har gjort dette har hatt tålmodighet til å vente til det tørket for det var tilgriset i gaten, sier han.

Kobler inn politiet
Bergen kommune vil nå vurdere å anmelde forholdet.

- Først og fremst må vi få bestilt noen som kan komme og fjerne dette, så vil vi vurdere om forholdet skal anmeldes, forteller Langeland.

Malte med liten kost
TV 2-fotograf Pål Schaathun bor like i nærheten av det nymalte fotgjengerfeltet i Skottegaten.

- Det ble malt natt til lørdag (16. august). Jeg så faktisk en ung jente, hun må ha vært i 22-23 årsalderen, som satt og malte det med en liten kost. Hun hadde på seg kort svart skjørt, men hun var ikke full. Bortsett fra at det er litt grisete, har hun jo egentlig malt ganske fint, sier fotografen til iBergen.no.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Reklame

Husker du disse to idiotene?

Kommentarer til denne saken