Gå til sidens hovedinnhold

Bergensbyrå konkurs

Da IT-selskapet Solutio ikke lenger kunne betale for seg gikk bergensbyrået Tilsammen konkurs.

Solutio var Tilsammens største kunde, men kunne ikke lenger betale for seg. Tapet som ble påført Tilsammen var så stort at styret i byrået fant det uforsvarlig å fortsette driften. Kunderelasjonene vil i den grad kundene ønsker det bli videreført i et nytt selskap.

- I hele vår har Solutio lagt stort beslag på vår kapasitet. Når de nå ikke klarer å gjøre opp for seg, rammer dette oss kraftig, sier Stig M. Bredvei, daglig leder i Tilsammen.

Han legger til at konkurs uke har vært en ønskelig utvei, men at de etter flere forsøk ikke har lykkes i å hente inn tilstrekkelig kapital for å dekke opp tapet. Styret valgte derfor å begjære oppbud fra mandag 23. juni for å begrense ytterligere tap for selskapet

- Tilsammen har hatt en positiv utvikling den siste tiden, med gode økonomiske og faglige resultater så langt i år. Det er derfor ekstra trist at en slik situasjon inntreffer, men når det først har skjedd vil vi ha en tett og åpen dialog med bobestyrer for å avvikle selskapet på best mulig måte for våre kunder og samarbeidspartnere, sier Bredvei videre.

Sammen med en mindre gruppering vil han starte et nytt selskap og videreføre kunderelasjonene som de har opparbeidet seg de siste tre årene. Flere av de ansatte i Tilsammen vil bli tilbudt jobb i det nye selskapet.

Tilsammen ble etablert i 2000, har syv ansatte i Bergen og har drevet med merkevarebygging, reklame, design og PR/informasjon. De største eierne har vært daglig leder Stig M. Bredvei (35 prosent), IKT-selskapet Webstep (25 prosent) og Collegium Management Center (20 prosent).

Reklame

Er dette årets beste påskeegg?