Gå til sidens hovedinnhold

Bergestuen har fått ny jobb

Svein Tore Bergestuen er siste kjendis ut av Kanal 24.

GRATIS OPPSETT: Les NA24 på mobil

Svein Tore Bergestuen, leder for morgenprogrammet «Bergestuen Direkte» og klubbleder i Kanal 24, har fått seg ny jobb. Nå går han fra radiokanalen til å bli rådgiver i Geelmuyden.Kiese.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

- Du er tidlig på ballen skjønner jeg. Ja, det stemmer at han skal begynne å jobbe i Geelmuyden.Kiese. Med sine kunnskaper og sin samfunnsforståelse var han en ønskekandidat for oss, sier Stein Jacob Frisch, administrativ daglig leder i Geelmuyden. Kiese til NA24 Propaganda torsdag kveld.

Blir rådgiver
- Han kommer til å begynne som rådgiver og vi er veldig glade for at han har lyst til å fortsette karrieren sin hos oss, sier Stein Jacob Frisch.

- Hvem tok kontakt med hvem, og har det tatt lang tid for dere å bli enige?

- Vi tok kontakt med Svein Tore og har hatt dialog en stund. Vi ble først enige om detaljene i dag, sier Frisch.

Kjendisflukt
Tidligere i år valgte Kanal 24-profilene Espen Thoresen Hværsaagod-Takkskalduha, Jan Toset og Anette Walther Numme å takke for seg.

Les også: - Et rotterace i Kanal 24

Nyhetsredaktør Audhild Gregoriusdotter Rotevatn, en av medarbeiderne i Kanal 24 som var ønsket fra SBS Radio om å bli med videre, gjorde det klart at hun takket nei til tilbudet.

- Jeg tror ikke det blir noe stas å jobbe der videre, derfor har jeg valgt å slutte i Kanal 24. For å si det på en litt pompøs måte så har jeg vært med siden starten og skapt nyhetene og sporten, og bygget opp nyhetsorganisasjonen i kanalen. Da TV 2 solgte seg ut og kjøperen er noen som ikke har erfaring med nyhetsjournalistikk og debattprogram så blir det en kjempekamp for den som skal lede nyhetene, sa Rotevatn til NA24 Propaganda.

Les mer her: Redaktør slutter i Kanal 24

Reklame

NÅ: Stort salg på sport og friluft